Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mi się podobają kozaki nad kolano biję się z myślami czy kupić

Polecane posty

Gość gość

Tak bardzo podobają mi się stylizacje z muszkieterkami na słupku z płaszczem w parze i jakaś spódnica z wysokim stanem ale jakoś boję się zamówić żeby mnie nie wysmiano że to jest fo pa (nie wiem jak to się pisze) albo że jestem już matka i nie wypada. Co myślicie. Mam 28 lat Podobają się wam tego typu obuwie?

Gość gość
Pomału ten trend robi się tandetny więc szkoda kasy.

Gość gość
Fajnie skomponowana stylizacja jest ponadczasowa

Gość gość
Mam 30 lat i 3 pary takich kozaków. Dziewczyno, żyj, póki jesteś młoda! Moja szefowa też w takich chodzi, ma 65 lat, jest babcią i wygląda superowo!

Gość gość
To nie ma znaczenia ile masz lat, za to ma znaczenie jaka masz figure, jezeli jestes pulchna to sobie odpysc, jezeli jestes wychudzona jak modelki to mozesz sobie pozwolic na to ! O ile masz zgrabne nogi i cos w okolicach 170 cm. Inaczej bedziesz wygladala pokracznie. Z reszta wiele , zalezy od figury , stylu bycia i ubioru

Gość gość
Bardzo mi się podobają ale niestety mam za chude nogi do nich...

Gość gość
kupuj i noś, to bardzo fajne buty...zwłaszcza, że ciepłe! Mam kozaki za kolano ze szczucznej skóry, takie wciągane jak zkarpetki. W spódnicy, zimą na motorze w nich jeździłam :D

Gość gość
Mam 167 cm jestem szczupła ale mam dość zaokrąglone biodra i szczuplą górę to już sama nie wiem W płaszczu się chyba zgubi to że nie mam nog jak modelka

Gość dyudyudydtydyd
21:51 - świetnie ujęte, nie umiałabym tego lepiej wyrazić

Gość gość
Chyba mnie przekonałyscie. Mam trzy płaszcze więc muszę dobrać kolor takich butów. Płaszcze mam tak: czarny, bordowy i beżowy

Gość gość
Czarne albo szare

Gość gość
Postawię na czerń . Mam nadzieję że to mi nie skróci optyczne nog bo od tylu patrząc mam nisko osadzone pośladki i wygląda to jak bym miała nie za długie nogi albo to tylko mój punkt widzenia. Nikt mi tak nigdy nie mówił

Gość gość
takie kozaki są, oględnie mówiąc, tandetne :)

Gość gość
nie podoba mi sie to i ja takich nie mam . Kojarzy mi sie taka kobieta z k*****a spod latarni :( nic nie poradze.

Gość gość
A faceci mowia na nie to woblery. Trzeba miec fajne uda do takich czyli nie za chude no ale nie grube

Gość gość
Ale takie kozaki przestają być modne, poza tym nie ważne jak je wystlizujesz wygląda to tandetnie, lepiej kup sobie takie marszczone przed kolano.

Gość gość
Marszczone przed kolano...taaa,to dopiero tandeta.

Gość gość
Mnie niby też się podobają na innych osobach, ale sama bym się chyba dziwnie w nich czuła, tak jakby były zbyt wyzywające... Lubię bardzo spodnice, sukienki i kobiece ubiory, ale źle się czuje w takich troche wyzywających. Więc kupiłam zwykłe, zamszowe, czarne kozaczki ponizej kolana na plaskiej podeszwie i fajnie się w nich czuję do spódnic i sukienek, wyglądaja seksownie, ale nie prowokacyjnie ;) Ale muszkieterki też są fajne, tylko kto co lubi

Gość gość
wiecie skarby , że w kozaczkach wyglądacie seksownie ?

Gość gość
Tak kozaczki przed kolano i to na płaskiej podeszwie z pewnością wyglądają seksownie :) Tylko nie wiem dla kogo napewno nie dla faceta.

Gość gość
Dołoż do tych płaskich kozaków do kompletu gumiaki i baleriny to masz super sexi zestaw :D

Gość gość
11:58- zalezy do jakich nóg, ja mam dość szczupłe, więc w czarnych, zamszowych kozakach - nie marszczonych tylko takich na suwak, się sobie podobam ;) a i nie tylko sobie bo i moj facet zauwazył, ze sexi wygladaja. Za to marszczone mi się nie podobaja, ani oficerki też nie.

Gość gość
12.00 skoro baleriny i gumiaki Ci się podobają to możesz nosić, ale te akurat nie są w moim guście ;) A co do obcasów to noszę je tylko do pracy i większe wyjscia bo choć mam tylko 162 nie lubię dodawac sobie wzrostu, lubie swoją filigranową sylwetkę, w obcasach czest czuje sie jak zyrafa zwlaszcza tych bardzo wysokich

Gość gość
gość dziś nam facetom się podobają jak w nich wyglądacie .

Gość gość
A co ma powiedzieć ten twój facet prawdę jak w tym wyglądasz? To będzie miał szlaban na seks. Pewnie wyglądasz fajnie poprawnie ok ale z seksi to nie ma nic wspólnego.

Gość gość
A moim zdaniem sexi nie musi równać się wyzywająco. Dla mnie w stroju wazne jest podkreślenie sylwetki np. talii, nóg, ale źle się czuję kiedy coś w stroju bardzo zwraca na siebie uwagę np. bardzo krótka sukienka, wysokie kozaki

Gość gość
jako facet Wam mówię , że nic nie musimy ściemniać bo sexu nie będzie haha , wyglądacie ślicznie to pewne .

Gość gość
Wyzywająco a seksownie to dwa różne typy. Można być seksownie ubraną a niekoniecznie wyzywającą. Ale nie o tym temat. Podoba się to kupuj te kozaczki i nie przejmuj opiniami innych. Tylko tak jak ktoś wcześniej doradził lepiej żebyś miała około 170cm wzrostu bo u niskich osób jest efekt kota w butach

Gość gość
Mam nadzieję że to mi nie skróci optyczne nóg bo od tylu patrząc mam nisko osadzone pośladki x Co to znaczy nisko osadzone pośladki? Albo ma się krótkie nogi, albo obwiśnięty tyłek.