Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

12 LITRÓW BIGOSU ŻEM NAGOTOWAŁ FOTO JEEE

Polecane posty

Gość xdhkbdwgjbh
Smacznego haha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a żebyś pękł gnoju jeden, za mną bigos już dwa tygodnie chodzi a moja mi nie chce ugotować!!!!!:D:o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dam ci jutro foto jak go jem w towarzystwie białej kiełbasy, chrzaniku i zagryzam domowym własnoręcznie wypiekanym ciemnym chlebkiem z ziarnami ;)🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala
Lubie bigos ale taki bez mięsnej wkładki : ) Zdj nie widziałam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pieke swój chleb raz na dwa tygodnie, prawdziwy dobry z ziarnami lnu słonecznika dyni, czasami jeszcze soje dodatkowo daje taki chleb może leżeć i nie wyschnie, nie to co te chemiczne ze sklepu co pleśnieją po dwóch dniach dodatkowo taki samorobny chleb nie dość że o wiele bogatszy w składniki i zdrowszy itd to jeszcze taniej wychodzi niż te nadmuchane chlebki ze sklepów

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie trzymaj chleba w foliowym worku to ci pleśnieć nie będzie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jaki przepis na bigos? podziwiam, ze chce ci sie tyle gotowac jak dla wojska :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
będzie będzie, czy to w chlebaku czy do piekarnika czasami wkładam i tam trzymam chleb czy to normalnie leżąc na blacie w kuchni to i tak sie zrobi zielony, takie są te chlebki chemiczne kiedyś dobry chleb mógł leżeć i zaczął schnąć dopiero po paru tygodniach, a jak wysechł to był dalej ładny bialutki tyle że suchy, a dziś te chleby kupne to pleśnieją na zielono i wysychają bardzo szybko

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ten bigos to na pół roku bede miał, jak nie lepiej, przecież nie bede sie pieprzyć z kilogramem bigosu bo to szkoda zachodu, a tak kiedy tylko chce wyjmuje ze spiżarki otwieram podgrzewam jem, pare słoików litrowych to już na święta będzie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×