Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_wrozterce

Prezent od kochanka, którego nie chcę

Polecane posty

Gość Ona_wrozterce

Zbliża się termin moich urodzin. Wiem, ze byly (kochanek) przygotował dla mnie prezent. Nie chcę go przyjąć, bo podejrzewam, ze jest to forma podlizania sie do mnie - ucięłam kontakt... stało się tak, bo on znalazł inną, a teraz " przypomniał sie". Po co? Nie wiem, ale snuję domysły... Raczej z oczywistych względów. Co teraz zrobić? Wiem, ze ten prezent mi wręczy. Nie przyjmę, bo wiem, ze bedzie na coś liczył. Jak sie zachować? Poradźcie.

Gość gość
Fetyszysta: wiesz dlaczego pytam? Bo: 1 przyjmę i pomysli: łasa na prezenty - suka. 2. Nie przyjmę- uniosła się honorem - suka, bo mnie poniżyła. Jak zrobić, zeby być honorowym i nie poniżyć. Nie wiem. Qrcze, nie wiem, jak się zachować, co powiedzieć; będę w niezrecznej sytuacji...

Z kulturą można traktować kulturalnego człowieka. A takich już mało. Kultury debil nie zrozumie i da prezent następnej, co mu się natrafi. A jak prezent będzie do bani, możesz sprzedać. Jeżeli nie masz nic sobie do zarzucenia, a myślisz, że może sobie robić nadzieję - to ta jego nadzieja to już będzie jego problem. W ogóle nie Twój.

Gość gość twój kochanek
prezentem dla ciebie jest mój wacek do obrobienia. przyjmiesz?

Gość Ona_wrozterce
Fetyszysta: chcę wyjść z tego kulturalnie i jednocześnie honorowo. Przyjęcie prezentu wydaje mi sie nie na miejscu, stąd to pytanie, na tym forum.

Gość Ona_wrozterce
Szkoda, ze wiecej odpowiedzi byłoby w temacie: " prostować włosy łonowe dla kochanka czy nie"....

Gość gość
podziękować, przyjąć, powiedzieć, że to ładne pożegnanie

Tak z ciekawości, czy gdybyś spotkała na swojej drodze głodnego dzikiego psa, to powiedziałabyś mu "siad, nie wolno", czy niegodnie byś zwiała na najbliższe drzewo? Nie to, że nakłaniam. Po prostu zastanawiam się, czy jeżeli ma się do czynienia ze świnią, to można ją nauczyć manier i czy cokolwiek zrozumie. Czy jest to postawa, która daje efekty.

Gość gość
Uważam tak jak Fetyszysta , przyjmij , podziękuj z uśmiechem . Zachowaj się jak królowa przyjmująca daninę od poddanego. :D

Gość Ona_wrozterce
Ta danina od poddanego jakos mnie przekonuje. :-) faktycznie, to kwestia psychicznego nastawienia... Nie wiem , czy dobrze rozumiem: "serdecznie dziekuję i spieprzaj dziadu" - tak pomyśleć? W rzeczywistości: "Dziękuję " i na tym zakończyć sprawę wreczenia podarunku?

Gość gość
nieeee! dziękuję, zawsze będziesz częścią mojego zycia, pa :D

Gość gość
Jesteś łasa na wartości materialne więc jakiej bys nie dokonała rozkminy, i tak prezent weźmiesz.

Gość gość
Ja pierdzielę co za baba. Nie dziwię się, że się puszczasz. Z prostej rzeczy robisz nie wiadomo jakie halo. Gość dobrze cię wspomina i chciał być miły, może liczy, że będziesz mu dawać jeszcze. A ty co?? Zamiast albo przyjąć prezenta i dać do zrozumienia, że nic nie będzie lub zacząć się z nim bzykać znowu, to robisz sobie jakieś chore jazdy. Jesteś niestabilna emocjonalnie i jedyny problem jaki ma twój mąż i kochanek to jesteś ty :)

Gość jedyna sluszna rada
podziękować, przyjąć, powiedzieć, że to ładne pożegnanie