Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bb121

nie wiem co o tym myśleć, pomocy

Polecane posty

Gość bb121

Hej, chciałabym się podzielić swoja historią bo nwm co myśleć, a ciągnie się to od roku. Było tak ze rok temu poznałam fajnego faceta spotykaliśmy się, było widać ze mu się podobam i mu zależy jednak gdy ja chciałam związku to nagle się wycofał i powiedział ze mam jego zdaniem wszystko z charakteru i z wyglądu ale nic nie czuje i ze chyba go pojebało. Zrozumiałam nie to nie. Bardzo mnie to bolało, jednak po 3 miesiącach poznałam innego chłopaka pana M i się okazało ze oni się znają , są kolegami ale nie jakimiś dobrymi i M się zapytał czy będziemy razem stwierdziłam ze musze się ogarnąć i zacząć nowe zycie i było fajnie jednak dalej tamten jak się okazało pytał mojego chłopaka o mnie, albo kazał mnie pozdrowić itd. zaczepiał, ciągle się na mnie patrzył jak gdzies się spotkaliśmy i tamto co było wróciło i niestety ale zerwałam z M i się przyjaźnimy bo nie mogłabym z kimś być skoro dalej myśle o tamtym bo myślałam ze jednak temat skończony ale nie. I nwm co robić bo faceci nie tykaja byłych swoich kolegów ehh poza tym gdybym chciała się z nim spotkać to boje się gadania innych ale tez nie daje mi spokoju jego zachowanie, to ze wita się z moimi koleżankami normalnie, w sensie się przytuli i tyle a jak ze mna to zawsze się spyta co słychać i zawsze wymówi moje imie, zapraszał mnie 2 razy na impreze ale no nie mogłam wtedy pojsc bo byłam z M. Poza tym wiem ze odkąd ze mnie zerwal kontakt to z żadna laska nie kręcił. Na prawde nwm czy w końcu coś było na rzeczy czy nie i boli mnie to ze już mija rok a ja dalej mam mętlik w głowie a nie chce do niego pisać tak z dupy bo jeszcze pomyśli ze wariatka. To tak w skrócie bo i tak się już rozpisałam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować