Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie drugie imie do Gabrysia i Hani?

Polecane posty

Gość gość

Mam Jana Wiktora,Laurę Marię i teraz urodzę trzecie dziecko. Oczywiscie poraz trzeci chcemy niespodzianke. Chlopiec Gabriel,córka Hanna. Jakie moze byc drugie imie?

Gość gość
Może jakies po dziadkach albo pradziadkach?

Gość gość
He no nie bardzo... Jan ma imie po przyjacielu rodziny.. Moja mama kupila dom od pewnego Jasia,ktory byl cudownym czlowiekiem i zastepowal mi dziadka. Przy okazji bylo duzo Jankow w rodzinie. A tak to babcie i pra Regina,Wanda,Wieslawa,Eugenia,Zofia(juz sa Zofie),Maria. Dziadkowie Grzegorz,Zdzislaw,Antoni,Jan,Jan.. No Zdzislaw to ja nie dam dziecku...

Gość gość
Moze Leonek Albo Rita

Gość gość
Hania co ma dupę nie tylko od srania i gabrys srabrys

Gość gość
A dlaczego nie Zdzisław? Przecież to taka sama kategoria jak popularny dzisiaj Stanisław, a ładniejsze.

Gość gość
Regina Wanda Tez nie rozumiem dlaczego Zdzisław nie. Jan, Stasiu, Antek i Franek tak, a Dzidek nie. Przykro mi, ale Gabriel jest dla mnie fatalnym imieniem, a Hanna oklepana wiec Hani moze Wiesława na drugie, zeby ja troche od 5 innych w klasie odroznic.

Gość gość
No ja mieszkam w gminie 3 tys ludzi. Nie ma w klasie zadnego Jana a Laury to nauczycielki nie widzialy tu nigdy. O Hani tez nie slyszalam zadnej. Jest od groma Kacperkow,Zosiek,Sebastianow,Zuziek,Majek,Marik. U syna w klasie jest 4 Kacprow. Nie interesuje mnie czy podobaja sie komus te imiona

Gość gość
Tam mialo byc Majek,Marik

Gość gość
Rozumiem, dzieci całe zycie spedza w gminie 3 tys ludzi i nie ma zadnej Hani. Oczywiscie jezeli imiona sie podobaja to twoja sprawa.

Gość gość
Moze i spedza. Skad mam wiedziec? Hani w przedszkolu na chwile obecna nie ma zadnej

Gość gość
Jak napisałam twoja sprawa, ale imiona mi sie nie podobaja wiec nie wiem jak mam pomoc z drugim. Zdzisław i Wanda sa ładnymi imionami po przodkach, dałabym na pierwsze. Powodzenia i zdrowego dzidzusia.

Gość gość
Antoni, Jerzy, Paweł, Nikodem Weronika, Agata, Matylda, Urszula

Gość gość
A po co drugie imię? To same problemy, później dziecko będzie miało pretensje o Twoją fanaberię

Gość gość
Regina i Józef <3