Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyjęlibyście takie tłumaczenie?

Polecane posty

Gość gość

jeśli facet nie odpisywał mi 1,5 dnia bo jego babcia zmarła? Niestety to nie pierwszy raz kiedy odpisal mi z takim opoznieniem, tylko teraz w sumie mial powazniejszy powod...Ale sama nie wiem co mam o tym myslec

Gość gość
On wcale nie musiał kłamać, może faktycznie zmarła, ale żeby ani jednej wiadomości przez 1,5 dnia nie wysłać? Choćby krótkiego SMSa powiadamiajacego o tym fakcie? Tym bardziej że to nie pierwszy raz... Widać nie bardzo mu zależy, facet może coś ukrywać, może np spotka się też z inną. Jesteście oficjalnie razem czy dopiero się spotykacie?

Gość gość
tzn. wierzę mu, że nie kłamie, tylko czy go to usprawiedliwia, że nawet mnie o tym nie powiadomił? Spotykamy sie kilka miesięcy, ale nie wiem czy jesteśmy razem czy nie bo to skomplikowane

Gość PPK
Wysłanie wiadomości zajmuje kilka sekund. Jeśli komuś zależy, robi to pomimo sytuacji które go spotykają. Chyba, że osoba jest nieprzytomna bo np miała wypadek. Innej opcji nie widzę. Osoby, które traktują innych w ten sposób same siebie odpychają od osób zainteresowanych. Niestety w społeczeństwie jest to nagminne i ja nie znajduję usprawiedliwienia na takie traktowanie ludzi, zdaje się bliskich.

Gość gość
A ja uważam, że każdy ma swoja dynamikę i nie ma obowiązku odpisywania po godzinie. Ja zupełnie normalnie robię przerwy 1-2 dniowe w pisaniu ze swoim facetem, czasem ja nie odpisuje czasem on. Nikt nie ma pretensji, zależy od podejścia.

Gość PPK
Ja potrzebuję stałego kontaktu z osobą którą kocham. Nie ma innej dynamiki, nie ma żadnych powodów dla których nie znajdzie minuty na wiadomość do mnie. Oczywiście nie popadajmy w szaleństwo pisania co chwilę. Zdarza się całodniowe milczenie, ale ludzie komunikujmy się jak na poważnych przystało.

Gość ralfus4443
Tak z realnego punktu widzenia, dużo ma tych babci skoro co miesiąc jedna umiera a on się nie odzywa 1 czy 2 dni. Druga sprawa, może i jestem jakiś nowoczesny ale sms-y już dawno wyszły z mody. każdy chyba ma fb i wchodzi chociaż raz dziennie sprawdzić co tam się dzieje a przy okazji meseneger zobaczyć. To jest bujda że nie ma czasu odpisać bo nawet srając na kiblu można wejść na tela i napisać. Nie chce mu się już widocznie pisać, nie macie tematu, iskierka zgasła.

Gość PPK
ralfus4443 dziś O to chodzi.

Gość gość
To, że jego babcia zmarła to akurat prawda bo zaprosił mnie na pogrzeb. Tylko bardziej niepokoje się dlaczego robi wlasnie takie przerwy w pisaniu...

Gość PPK
Bo jest niedojrzały, nieodpowiedzialny i ma gdzieś Twoje uczucia.

Gość gość
To ze babcia zmarla to jak najbardziej powod zeby nie odpisac.Ale tylko tym razem, a byly i inne razy.Widocznie nie mysli o tobie i nie teskni.Mozliwe spedzicie razem cale zycie i nigdy cie nie zdradzi, ale tez nie bedzie specjalnie zaangazowany ani ty nie bedziesz najwazniejsza dla niego.duzo par tak funkcjonuje, faceci czesto maja taki mozg ze jak cie nie widzi to nie istniejesz