Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich znacie najlepszych producentów urządzeń chłodniczych?

Polecane posty

Gość gość

Cześć :D planuję spełnić swoje marzenie i otworzyć własną lodziarnię, potrzebuję sprawdzonych informacji na temat producentów urządzeń chłodniczych, ktoś już polecał mi firmę bolarus, ale czy faktycznie są najlepsi? Pomóżcie!!!

Gość gość
Cześć :D masz ciekawe marzenie, trzymam za Ciebie kciuki, a co do pytania to myślę, że na bolarusie możesz śmiało polegać :D powodzenia!

Gość gość
Bolarus to zdecydowanie firma godna polecenia także nie zastanawiaj się dłużej ;)

Gość P.K.

Bolarus to profesjonalizm w każdym calu, nie chodzi tylko o samą jakoś produktów, a jest bardzo wysoka, ważny jest też fakt, że do każdego klienta podchodzą indywidualnie, ogromna widza i doświadczenie, doceniam

Gość gość

Moja znajoma ostatnio otwierała restaurację i chyba też kupowała właśnie sprzęty chłodnicze od bolarusa, z tego co wiem mówiła, że najlepsze

Gość Biolog

Tylko Минск!

Gość :))

No i taka prawda 🙂 Bolarus to najlepszy producent urządzeń chłodniczych, cieżko było mi samemu wybrać sprzęt, który by najbardziej odpowiadał moim potrzebom, ale dzięki fachowemu doradztwu udało mi się to osiągnąć

Gość szczera

Na rynku ofert jest wiele, ale jeśli zależy Ci na dobrym producencie, gdzie sprzęt jest pewny to tylko bolarus 

Gość gość

Dużo się tu mówi o Bolaruse, myślałem,  że ta firma jest trochę przereklamowana, ale po zakupie wiem już, że tak nie jest. 

No tu trzeba przyznać, że Bolarus faktycznie wygrywa. Nie wiem, czy jest druga firma z tak dobrze wypośrodkowaną zależnością między ceną, a jakością. Kupując u nich nie trzeba się martwić, że zaraz trzeba będzie znów kupować nowy sprzęt. 

Gość Kajtek

Ja mogę polecić firmę Bolarus również. Jak dla mnie produkty najwyższej jakości. Nie ma się do czego przyczepić. 

Gość wolny

W zasadzie to nie znam się jakoś bardzo na tych sprzętach, ale u nas jest lada bolarusa i daje radę. Bardzo dobry sprzęt, w codziennym użytkowaniu nie sprawia żadnych problemów. 

Gość Robert

Do sklepu zamawiam zawsze meble z Bolarusa. Co prawda, ostatni raz wymienialiśmy 4 lata temu, ale są tak dobre, że przez kilka lat wyglądają jak nowe.

Gość Withy

Jeśli lady chłodnicze to na pewno w czołówce jest Bolarus - jakość i wykonanie.

Gość Krystyna

Otworzyłam kawiarnię rok temu. Dlugo szukałam fajnych witryn cukierniczych, ale znajoma poleciła mi Bolarusa, nie żałuję, witryna jest naprawdę bardzo dobra.

Gość martaa

Taa, ja się na bolarusie jeszcze nigdy nie zawiodłam 😊 ty tez nie będziesz rozczarowany

Gość Daniela

Orientuję się trochę w temacie i faktycznie, na tle wszystkich producentów, Bolarus wypada zdecydowanie najlpiej. Nie rozczarujesz się 😉

Gość dfsjkfsd
Dnia 25.07.2019 o 14:16, Gość Daniela napisał:

Orientuję się trochę w temacie i faktycznie, na tle wszystkich producentów, Bolarus wypada zdecydowanie najlpiej. Nie rozczarujesz się 😉

Dokładnie! Bolarus jako producent jest bezbłedny wiec nie ma co na siłe kombinowac i szuakc zamiennika

Gość WOjciech W.
Dnia 2.01.2019 o 12:12, Gość gość napisał:

Dużo się tu mówi o Bolaruse, myślałem,  że ta firma jest trochę przereklamowana, ale po zakupie wiem już, że tak nie jest. 

To ja miałem podobnie. Jakoś mi to nie pasowalo ze kazdy kupuje to samo, ale faktycznie. Jak kupisz to sie przekonasz ze nie ma co kombinowac i trzeba jednak kupic cos solidnego aby sluzylo. Bolarus to naprawde dobra marka. 

Gość Kajka

Tu raczej nic nie powinno Cię zaskoczyć. Bolarus bije wszystkich i jakością i ceną i wykonaniem.

Gość Wino

No Bolarus to klasa sama w sobie. Zero reklamacji na 6 urzadzen ktore od nich mam.

Gość Marta

Liderem na rynku na pewno Bolarus. Jakość naprawdę bardzo wysoka. Nie ma do czego się przyczepić.