Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w realu tez tak wszystkich oceniacie jak tutaj

Polecane posty

Gość gość

W sensie patrzycie na dana sytuacje powierzchownie i zaraz jep dup wyrok ? Tez jesteście takie surowe ? Czy może dzielicie się zaraz z kimś ta sytuacja np członkami rodziny i opowiadacie o wrednej sąsiadce, napotkanej dziewczynie, innej matce na placu zabaw?

Gość gość
W realu nie spotykam takich idiotek z takimi problemami z dupy jak tutaj, wiec nie mam co oceniac

Gość gość
gość dziś W realu nie spotykam takich idiotek z takimi problemami z d**y jak tutaj, wiec nie mam co oceniac x ty nikogo nie spotykasz bo z domu nie wychodzisz xD

Gość gość
I tu sie myslisz :) Mnie codziennie 10 godzin w domu nie ma . Ja pracuje i nie mam czasu na ploty i pierdoly

Gość gość
Of kors że nie oceniają- bo baby to hipokrytki aż boli. Powiem ci tak: ja słucham jak kto mówi o innych- bo tak samo będzie piehdolił o mnie.

Gość gość
dziś I tu sie myslisz usmiech.gif Mnie codziennie 10 godzin w domu nie ma . Ja pracuje i nie mam czasu na ploty i pie**oly X I dlatego po powrocie z harówy nadrabiasz na kafe stracony czas. Szybki przegląd tematów, tu prowo, tam doopa i jest git...

Gość gość
Tutaj same prova i patolki.Normalnie, takich debilek w realu nie spotyka się.Kto tam w realu rozmawiały z patologia.

Gość gość
Nie po powrocie z harowy ( mycha :) nie kazdy ma harowe jak ty ) tylko podczas pracy jak sie nudze to sobie wskocze na kafe

Gość gość
dziś hahahaha to w końcu PO pracy czy W pracy? I NIE MASZ CZASU czy SIĘ NUDZISZ? btw na recepcji pracujesz?

Gość gość
Na żywo obce osoby nie podają szczątkowych faktów ze swojego życia pytając o opinię ;)

Gość gość
A to tylko na recepcji czlowiek sie czasem nudzi w pracy ??

Gość gość
dziś CYT. "Ja pracuje i nie mam czasu na ploty i pie**oly"

Gość gość
Dokladnie tak, w normalnych zyciu nie mam na to czasu, ale na kafe czasem cos na szybkiego mi sie przytroluje jak np pacjent spadnie i ni ma co robic; )

Gość gość
dziś rejestracja w przychodni?

Gość gość
Mnie ciekawi kim są te osoby które tak przeżywają np. wredne sąsiadki. Co innego kiedy słucha się takiej historii, co innego być jej główną postacią i przeżywać, że jakaś matka zwiała z placu zabaw na nasz widok.