Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego denerwuje mnie dziecięcy płacz? Czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Tak sie zastanawiam, czy jestem normalna ze swoimi odczuciami... Zauważyłam,z e bardzo denerwuje mnie dziecięcy płacz. Kilka razy zdarzyło mi się doświadczyć tego- raz w autobusie jakieś ok. 2 letnie dziecko strasznie płakało, bo coś chciało, a matka nie kupiła, innym razem w kolejce w markecie niemowlak bardzo płakał i także czułam, ze mnie to denerwuje. No właśnie- chyba powinnam czuć raczej instynkt opiekuńczy, powinnam jako kobieta czuć chęć pomocy płaczącemu dziecku, żal, ze ono płacze, a ja po prostu czuję zdenewowanie wtedy- nie są to pozytywne uczucia, a wkurzenie. Dodam, ze nie mam własnych dzieci. Czy Was denerwuje dziecięcy płacz, czy wręcz odwrotnie? Bo aż się boję, zę ze mną coś nie tak.

Gość gość
Bo taki ma być, gdyby to brzmiało np jak pozytywka to żadna matką by w nocy nie wstała do dziecka, dziecko wku*wia by zareagować

Gość gość
Jesteś normalna,ja też nie znoszę gòwniakòw ryczących i też nie zamierzam mieć bachoròw.

Gość gość
Też mnie denerwuje, szczególnie gdy robię zakupy. Mam dziecko i moje mnie nie denerwowało więc myślę że z nami wszystko ok