Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakPoprostu

nie ufam jej i nie daje mi to spokoju

Polecane posty

Gość TakPoprostu

Cześć wam, mam żonę i dwójkę dzieci z nią. Ona mnie nie zdradziła tak domniemywam, ale pewności nigdy nie mam. Gdzieś w środku mnie siedzi to, że jej nie ufam i nie jestem pewien czy mnie nie zdradza z sąsiadem, ale za rękę jej nie złapałem. Wiele o tym rozmawialiśmy, ale ona mówi, że nigdy by tego nie zrobiła i żeby do niego nie poszła, ale ja jakoś nie jestem co do tego pewny. Wiele razy się przez to kłóciliśmy, ale jakoś w środku siebie nie daje mi to spokoju. I sam nie wiem co o tym sądzić? Może sobie to wkręcam przez to czuje się zagubiony.

Gość gość
Skad takie podejrzenia i dlaczego akurat z tym sasiadem ?

Gość TakPoprostu
Bo akurat rozszedł się z zona. Nie wiem o co tam dokladnie chodziło, ale jakos specjalnie nad tym nie ubolewał i w sumie moze cos chciec wiecej osiagnac, a gra z siebie takiego macho jakby nie wiadomo kim był. A ja raczej jestem osobą, która jest spokojna do czasu jak ktoś mnie nie wyprowadzi z równowagi.

Gość gość
ale masz jakies podstawy zeby tak myslec ? Znacie sie lepiej czy to zwykly sasiad jakich wiele ?

Gość TakPoprostu
Mieszkamy w jednym budownictwie i mamy tutaj roznych sasiadow i jeden wspolny ogrod, wiec mozna nazwac tak ze kazdy kazdego zna dobrze :)

Gość gość
A co na to inni sąsiedzi? I dlaczego akurat z tym sąsiadem miałaby ciebie zdradzać?

Gość gość
Jesteś głupi.

Gość gość
Tak już jest że cały blok będzie wiedział że rżnie się z sąsiadem a mąż dowiaduje się ostatni, nawet najlepszy przyjaciel mu tego nie powie

Gość gość
Ukryj kamery i sprawdź co robi żoną rano

Gość gość
Tak się zachowuje osoba, która zdradza. Zadręcza podejrzliwością. Na jej miejscu już dawno bym odeszła.

Gość gość
Niekoniecznie musi taka osoba zadreczajaca zazdroscia zdradzac . Nie bede nakrecac autora , ale albo tu dziala intuicja i jest cos na rzeczy albo jest zazdrosnikiem i ma paranoje .

Gość gośćparassolka
20.01 też tak uważam

Gość gość
skoro intuicja podpowiada ci ze jest cos na rzeczy, to lepiej jej posluchaj. sprawdzaj telefon, jesli mozesz to bilingi, mail, wrzuc jej do torebki nadajnik gps, zainstaluj w nerwalgicznych miejscach mieszkania male kamerki, nie jest to wielki wydatek. ale nie rob w razie czego scen, tylko wynajmij detektywa, niech profesjonalnie zbierze dowody ktore przedstawisz pozniej w sadzie. jesli okaze sie zwyklym szlaufem, to im szybciej wytniesz ja ze swojego zycia tym lepiej dla ciebie, na poczatku pewnie poboli, ale z czasem bedzie tylko lepiej.

Gość gość
Nie jestem za takimi taktykami , ale w przypadku takich podejrzen to jedyne wyjscie . I albo okaze sie , ze autor ma racje albo sie myli , co tez rozwiaze ta sytuacje .

Gość gość
A jak już wytniesz autorze ze swojego życia "tę szlaufę", to zanim wkleisz kolejną "szlaufę" w swoje życie, wykonaj te wszystkie czynności (kamerki, podsłuchy, podczytywanie telefonu i koniecznie wywiad środowiskowy zlecony dobremu detektywowi) przed a nie w trakcie i po :P