Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zalozylam tu okolo setki prowokacji i stworzylam

Polecane posty

Gość gość

Tysiące nieprawdziwych wpisów a wy każdy z nich lykalyscie jak pelikany. Raz mi wspolczulyscie, innym razem wychodziłyście z siebie żeby mnie zjepac i obrazić albo wytłumaczyć mi ze nie powinnam tak postępować hhahahha a ja teraz mam ubaw po pachy jak sobie o tym przypomnę. W wielu tez szybko nudziło mi się pisanie a wy dalej jeszcze przez kilkanaście kolejnych stron skakalyscie sobie do gardeł Hahaha

Gość gość
polecam psychoterapie psychodynamiczną :)

Gość gość
Przykro mi ale to nie świadczy o kafeteriankach tylko o Tobie... jesteś zaburzona.

Gość gość
Ciesz się skoro Ci wesoło i załóż kolejne 100 tematów. Musisz mieć smutne życie.

Gość gość
Ok 100 tematów = smutne życie i mnóstwo wolnego czasu... nic tylko Ci współczuć.

Gość gość
piona autorko mam podobnie, jedna z zainicjowanych przeze mnie dyskusji trafiła nawet na łamy wp :D

Gość marcin_wawa
Jak podejdę do osoby po ulicy i powiem "proszę wezwać karetkę" to też mam mieć satysfakcję, że robię pranka? Dziecinada. Gorzej niż w podstawówce. Zresztą nieraz chodzi o ogólną dyskusję, nawet zakładając, że autor jest na poziomie gimnazjum i bawią po podszywy w życiowych sprawach. Biorą w niej udział wszyscy i wymieniaja się doświadczeniami. Ja nie prankuję. Mam odrobinę szarych komórek w przeciwieństwie do autorki.

Gość gość
autorko a jaką prowokacje wspominasz najcieplej? powspominajmy sobie :) ja mam w pamieci jedną szczególnie oczywiście dotyczącą ulubionego tematu graszek z kafe związaną ze startem życiowym. Pamiętam, że udziałam się do trzeciej strony bodajże, poszłam spać, bo ktoś musi pracować w tym kraju a te wariatki się kłóciły do rana i napiertoliły ponad 10 stron. Zaburzone baby :D

Gość gość
Ja założyłam kiedyś prowo że mieszkanie poniżej 65 m.kw. to patologia. Było 9 stron i co jakiś czas temat odświeżali.

Gość gość
Jak już się chwalisz, to powiedz: ile razy ktoś cię zdemaskował i napisał "to prowo"?

Gość gość
To ty byłaś ta bezpłodniaczka? Rozwala mnie ten epitet :D zawsze wiedziałam ze jesteś trolem

Gość gość
Mama Julci i Antosia robila lepszy trolling :D tam to się działo.. Ech, szkoda że zamilkla

Gość gość
23:07 piszą tak wszędzie nawet kiedy nie jest to prowo...

Gość gość
hah autorko to rzeczywiście masz powód do dumy.... :D :D

Gość gość
22:46 racja. My wszystkie jesteśmy ciągle na łamach wp.

Gość gość
Mama Julci i Fylypka malo sie nie zesrala z zazdrosci o bylego hahaha bo on ma teraz mloda zone, ladna i zycie mu sie uklada, a ja stara hahah

Gość gość
A ja zawsze pisalam serio np. o mojej tesciowej szmacie jepanej starej rurze.

Gość gość
a bo teściowe to kurffy, tu nie ma miejsca na trolling

Gość gość
O bezplodniaczkach pisalam serio. One naprawde sa zdesperowane.

Gość gość
Dumna autorko ,przeciez to,ze jest prowo ( co na ogól widac gołym okiem i nikt sie specjalnie tym nie przejmuje)nie przeszkadza podejmowac dyskusji na jakis temat. To jest forum dyskusyjne, wiec kazdy temat moze byc pretekstem do gadania i zabawy.

Gość marcin_wawa
Autorko, zadzwoń pod 997 i powiedz że biją. A potem - to był prank hahaha. To w twoim stylu. Mentalna ameba.