Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takicj rodzinie?

Polecane posty

Gość gość

Która jak ważyłam 20 kg więcej i nie wyglądałam najlepiej ( taki miałam okres w życiu) to na wszelkich imprezach rodzinnych niby nie byli niemili, ale trochę mnie jakby ignorowali np. nie patrzyli na mnie często w rozmowach przy stole itd., a kiedy teraz jestem juz szczupła, zadbałam o siebie i wyglądam lepiej, to nagle wszyscy zaczeli mi prawic komplementy ( na tkim jednym weselu kuzynki), rozmawiać ze mna chetnie, usmiechać sie do mnie itd? Wczesniej mnie nie akceptowali? Zauważyłam to tez wsrod znajomymych, że w tamtym okresie kiedy bylam grubsza czesc odsunela sie ode mnie. W ogole wtedy mialam trudny okres w zyciu bo nie mialam pracy i mieszkam z rodzicami, teraz mieszkam w innym miescie, skonczylam studia to ludzie sa dla mnie jakby inni, wczesniej mialam wrazenie, ze byli tylko uprzejmi na sile. O facetach nie wspomne bo oczywiscie teraz bardziej o mnie zabiegaja, ale to akurat mnie nie dziwi

Gość gość
Wygląd w życiu jest ważny i nic tego nie zmieni - tak jesteśmy zaprogramowani biologicznie.

Gość gość
Nic nie sadze. Ciesz sie z dnia biezacego. Po co ci takie dylematy? Ell.

Gość gość
Po prostu doszłam do wniosku, że są to ludzie powierzchowni...

Gość gość
I co to ci daje? Ell.

Gość gość
Oni powierzchowni,a ty durna klepa.

Gość gość
po prostu zastanawiam sie czy warto sie z nimi wdawac w jakies blizsze relacje...

Gość gość
Olej ich, nie sa ciebie warci.Juz bym bardziej zrozumiala jakby z zazdrosci ktos sie od kogos odsunal, ze np dostal dobra prace czy znalazla super faceta, ale w twoich znajomych widac pogarde i sortowanie ludzi.Przynajmniej masz czarno na bialym to, do czego nikt by sie nie przyznal

Gość gość
A ja sądzę, że sama się izolowałaś, wstydziłaś się wyglądu, braku pracy i wysyłałaś takie wibracje

Gość gość
12:25- chyba nie zupełnie bo wtedy tez bylam dla nich mila, ale widzialam, ze az tak bardzo sie mna nie interesowali, a kiedy wyladnialam, to od razu stali sie mili, zagadują itd. Szczerze mowiac nie spodziewalam sie takiej roznicy... Ale mam niestety wrazenie, ze dla nich wazne sa pozory

Gość gość
autorko to samo z kasa , gdyby sie okazlo ze ktos taki wczesniej olewany wygral kilka milonow w lottka .... nie trzeba chyba dalej tlumaczyc .