Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kupić ekspres do biura jeśli sam nie piję kawy?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do osób, które coś widzą o kawie. Mam biuro, w którym jestem sam, ale przychodzą klienci, jednak średnio mam 4-5 gości w miesiącu. Niestety nie mam ekspresu do kawy i to trochę słabe. Postanowiłem więc kupić jakiś ekspres, ale nie chcę wydawać za dużo, bo sam kawę piję mało kiedy, a jak już to w domu, w biurze już nie. Pomyślałem o ekspresie kapsułkowym, bo jest tani, a na cenie mi zależy, słyszałem, że w smaku kapsułkowe są znośne? A zależy mi też, aby kawa była na już, żebym nie musiał bawić się w proporcję ile wsypać kawy, ile wody itd.... Ktoś powie, że to mało ekonomiczne, bo kapsułki są drogie, ale robiąc kilka kaw w miesiącu nie ma to znaczenia. Proszę o rady :)

Gość agata1991
Hej, ja bym Ci proponowała kupić jakiś automatyczny ekspres ale na kawę ziarnistą z możliwością zaprogramowania specjałów kawowych. Ekspres na kapsułki wyjdzie Ci co prawda o wiele korzystniej w cenie, ale za to już same kapsułki pochłaniają sporo kasy. Spójrz na ten https://www.konesso.pl/product-pol-3563-Ekspres-do-kawy-Melitta-F53-1-102-Caffeo-Passione-OT-czarny-GRATIS-2kg-kawy.html