Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dwudziestolatek

Związek z 4 lata starszą?

Polecane posty

Gość Dwudziestolatek

Mam 20 lat. Ona 24. Czy waszym zdaniem warto próbować swoich sił u niej czy nie? Trochę się boję, bo ja dopiero co po liceum, a ona już magisterke kończy. Jakie macie zdanie? Podoba mi się z wyglądu i charakteru, ale czy wiek nie będzie problemem?

Gość Gość

4 lata, baaardzo dużo:/

Gość gość

W tym wieku to kolosalna różnica, daj sobie spokój. 

Na innym etapie życia jesteście.

Dla 30 latków te cztery lata to może być niewiele,

ale w przypadku 20 latków, gdzie ty dopiero wchodzisz w dorosłe życie, a ona już niedługo zaczynać będzie zawodowe życie...

może być to duża bariera.

Gość Zadurzona w Narodowym

Kiedy pokażesz drugą część twarzy, Narodowy? 

(można zwariować na punkcie kształtu Twoich ust) 

Gość Dwudziestolatek

Tak uważacie?

Gość Kiii

Ja mam podobnie, ona 30, ja 26

Gość gosc

Bzdury, że za dużo. Jakby to kobieta miała 20 a facet 24 to nie gadaliby o żadnych innych "etapach",  tylko każdy napisałby, że to normalne 😄

Po prostu dla niektórych wciąż dziwne jest to, że kobieta może być trochę starsza.

Jak masz ochotę to próbuj. Myślę, że jezeli naprawdę nie bedziecie do siebie pasowac to po prostu szybko się rozejdziecie.

Gość niewypał tak

20 latek to dziecinada umysłowa, tylko chce zamoczyć, a 24 latka to kobieta która szuka stabilizacji, nic tu nie będzie, młodzik niech szuka siksy 17-20

Gość Gość 01

A właśnie że pieprzycie farmazony moi drodzy różnica to jest między podstawówka a gimnazjum wtedy mogli by się nie dogadywać na różne tematy a nie w prawie dorosłym życiu . Autorze nie słuchaj tych burków biednych umysłowo tylko działaj skoro się z nią dogadujesz i jesteś szczęśliwy przy jej boku 

w wieku 20+ to jest dość duża różnica, ale wszystko zależy od was. sama nigdy nie interesowałam się młodszymi, nawet jeśli byli to fajni faceci, natomiast znam kilka szczęśliwych par z długim stażem, w których kobieta jest starsza i nigdy im to nie przeszkadzało.

miłość nie patrzy na metrykę ;)

Gość Ona

to jest duza róznica lat>? hahahhaha

no chyba zemdleje;)

duza to jest 20 i wiecej, 30, 40

a nie 3-4 lata w jedną lud drugą stronę

swiat juz kompletnie oszalał

Gość Gość 01
5 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

w wieku 20+ to jest dość duża różnica, ale wszystko zależy od was. sama nigdy nie interesowałam się młodszymi, nawet jeśli byli to fajni faceci, natomiast znam kilka szczęśliwych par z długim stażem, w których kobieta jest starsza i nigdy im to nie przeszkadzało.

miłość nie patrzy na metrykę 😉

Naprawdę nie jest to duża różnica wiekowa to są tylko cztery lata duża przepaść była by wtedy kiedy ona miał by 26 i wyżej , jeżeli autor myśli racjonalnie i jest ustabilizowany emocjonalnie nie widzę przeszkód żeby spróbowali , sam kiedyś byłem w podobnej sytuacji 🙂 dokładnie miłość nie patrzy na matematykę