Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem samotną matką w wieku 24 lat

Polecane posty

Gość gość

co mam robic? boże?

Gość gosc

Normalna sprawa,tyle ze w czym sęk? Samotna nie jestes bo masz dziecko ale sama juz tak jesli chodzi o sprawy damsko meskie,jesli o kase chodzi to wspolczuje,cos powinni zrobic z tym bo to az wstyd zeby tak bylo.

Gość Ygrek

Ja cie przygarnę 

Gość Alteanahi

To Twoim zadaniem jest teraz wziąć się w garść i zadbać by Twoje dziecko miało wspaniałą matkę. Bogowie Twoi Ci nie pomogą. Tutaj też bym nie poszukiwała jakiejś pięknej porady na życie, ponieważ takiej nie ma nigdzie. Wychowaj je na cudownego człowieka i bądź dumną mamą :)

Gość marcin34
4 minuty temu, Alteanahi napisał:

To Twoim zadaniem jest teraz wziąć się w garść i zadbać by Twoje dziecko miało wspaniałą matkę. Bogowie Twoi Ci nie pomogą. Tutaj też bym nie poszukiwała jakiejś pięknej porady na życie, ponieważ takiej nie ma nigdzie. Wychowaj je na cudownego człowieka i bądź dumną mamą 🙂

Wiesz że Lufi kevin Tomczak trafił do psychiatryka? piszę serio 

Gość Alteanahi
Przed chwilą, Gość marcin34 napisał:

Wiesz że Lufi kevin Tomczak trafił do psychiatryka? piszę serio 

I co ja mam Tobie odpisać? Że powinniście zając się sobą, a nie rozmawiać o innych osobach? Że zamiast komuś współczuć, że coś jest/było nie tak, to tylko wszędzie piszecie "on był w psychiatryku".

Gość gosc

Jasne w pl na codownego czlowieka wiesz co piszesz tumanie? 

Gość gosc

Cudownego

Gość marcin34
4 minuty temu, Alteanahi napisał:

I co ja mam Tobie odpisać? Że powinniście zając się sobą, a nie rozmawiać o innych osobach? Że zamiast komuś współczuć, że coś jest/było nie tak, to tylko wszędzie piszecie "on był w psychiatryku".

Tylko problem w tym że ten człowiek na prawdę trafił do psychiatryka. Jak się z tym czujesz?

Gość Alteanahi
Przed chwilą, Gość marcin34 napisał:

Tylko problem w tym że ten człowiek na prawdę trafił do psychiatryka. Jak się z tym czujesz?

A może lepsze byłoby pytanie jak on się czuje? A nie ja?

Gość gosc

To ja wygralam,mam juz jedno,drugie w drodze,zostalam niestety sama i bez pracy.....nie wiem za co bede zyla,a jak znajde prace za 1600 gdzie oplaty to 1500? Alimenty 300 ?hah noo bede miala za co zyc.....

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

To ja wygralam,mam juz jedno,drugie w drodze,zostalam niestety sama i bez pracy.....nie wiem za co bede zyla,a jak znajde prace za 1600 gdzie oplaty to 1500? Alimenty 300 ?hah noo bede miala za co zyc.....

Dlatego trzeba było myśleć głową wybierając partnera. 

Niech twoja historia będzie przestrogą dla innych dziewczyn, kobiet 🙂

Gość Alteanahi
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

To nie jest żaden wyścig. Przede wszystkim, są różne pomoce dla samotnych matek i ogólnie pomoce, trzeba się po prostu po nie zgłosić, albo zacisnąć zęby i zwyczajnie spróbować dać sobie radę, poprosić kogoś bliskiego o pomoc. Była przyjemność z kochania się, ale też trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny i stawić im czoła. O ojcach tych dzieci nie będę się wypowiadać, ponieważ facet, który odchodzi po tym jak zrobił dziecko, jest bez jaj.

tylko Bóg  moze  ci znalesc meza    tylko musisc  zacac przestrzegag dakalog  i wybaczyc   i sama przebaczyc

Gość gość

kto jest ojcem dziecka? XD

Gość Juliataknaimie mam

Fane rady dajecie Autorce w stylu "weź się w garść bo Twoje dziecku musi mieć wspaniałą matkę", czy "trzeba było myśleć głową".

Tylko, że to nijak Cię nie zmotywuje.

Autorko, a Twoi rodzice Ci nie pomogą jakos przetrwac tego czasu?
Zawsze możesz wyjechać za granicę, tam wystarczy Ci pieniędzy na żłobek np., a i faceta myslę, że łatwiej bys znalazła bo w zachodnich krajach jest większa tolerancja do np. samotnych matek.

Poza tym faceci są bardziej ustawieni niż biedni Polacy, więc aż tak nie boją się ojcostwa, szczególnie po 30-stce.

No i jako Polka będziesz miała tam prawdopodobnie większe powodzenie bo przeciętna Polka równa się ładna w Anglii czy Niemczech.

Znam kobietę po 40-stce, która wyjechała i znalazła sobie kogoś dość szybko w Niemczech w podobnym wieku do swojego.

Gość Juliataknaimie mam

A Polacy są po pierwsze bardziej wymagający co do wyglądu bo ładnych Polek jest bardzo dużo, na pewno więcej niż Niemek czy Angielek, ja np. zawsze za granicą mam większe powodzenie niż w Polsce i to nawet kiedy nie wiedzą jakiej jestem narodowości tylko np. na ulicy - nie ubieram się wyzywająco, a w Polsce bardzo rzadko zdarza się żeby ktoś obcy do mnie poszedł i zapytał o numer,

A po drugie Polacy są wybredni bo sami przeważnie nie zarabiają kokosów, więc chcą najlepiej ładnej, młodej i bezdzietnej.

Gość gosc

Ja prdl jak zwykle zasciankowosc i plytkie myslenie ograniczajace sie do zniszczenia czlowieka,jak dalece jestescie zlosliwi? Tak fecet uciekl i zostawil ciezarna,innej opcji nie ma,czemu nigdy nie zapytaja jejku a co sie stalo ze zostalas sama?