Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dziewczyn i pań. Jaki kolor włosów, oczu i długość preferujecie i faceta i typ fryzury, budowę ciała, wzrost, zarost, uroda i dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Choć ważniejszy charakter od wyglądu. Dla mnie nie jest ważne czy blondyn, szatyn, brunet czy rudy, czy ma ciemniejsze czy jaśniejsze. Preferuję krótkie włosy u chłopaków, średnie czy długie u mnie odpadają. Do kręconych jestem neutralna. Dredy, irokezy, łysole, fryzury a la wiking samuraj mnie odrzucają. Co do grzywki obojętnie. Jeśli chodzi o zarost to lekki taki to raczej nie, broda, wąsy są obrzydliwe. Jeśli chodzi o wzrost to wysoki 185 i więcej, ważne żeby był wyższy- średni też może być , z ok 170 cm mam, choć nie jestem pewna. Budowa ciała to szczupły, zgrabny, tzn nie szczupły do przesady- chudy, lekko umięśniony w ramionach, nogach, klacie spoko, ale nie do przesady. Gruby, otyły czy nawet ten z lekką nadwagą odpada. Do takich pomiędzy szczupłym a z lekką nadwagą tzn średnim jestem neutralna. Kolor oczu nie ma znaczenia, ważne, żeby nie były ogromne, wytrzeszczone. Uroda przystojny zdecydowanie

Gość Gość

Ja mówię tak:

Włosy kolor obojętnie żadnej fryzury tylko zwyczajnie.Oczy najlepiej czarne.DŁUGOŚĆ WŁOSÓW KRÓTKIE CHOCIAŻ PO ZA WYJATKAMI KTÓŻ WIE MOŻE DŁUGIE.BUDOWA ciała:bardzo chuda musi mieć zgrabne ciałko np . przerwa miedzy udami minimum średnia i obcisle spodnie by eksponowac nóżki i pośladki bym mogła na co popatrzeć i się ślinić :) fajne widoczki oraz broda czy nie to obojetne chociaz z broda tak męsko musi byc chudszy ode mnie o wiele musze ja nim żądzić

Gość pustostany stawiam

Jesteś tępa i pusta.