Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzenka

Sex zabawy z innym przy swoim facecie.

Polecane posty

Gość Marzenka

Czy zdażyło Wam zabawiać się z innym facetem przy swoim mężczyźnie? Mi tak i przyznam się że to bardzo podniecające. Oboje nas to kręci. A jak na Was to działa?

Gość 78/2

Kiepsko może się to skończyć..

Mój facet najpierw chciał, a po wszystkim coś w nim pękło.  Już nawet nie jesteśmy razem.  Mi się podobało, ale ja to jestem trochę inna.

Gość Gosia

Wyłącznie taka zabawa z innymi przy ukochanym i z jego udziałem. Taki seks z innym czy innymi może być Wtedy gdy jest duże uczucie w związku. W przeciwnym razie może się skończyć rozstaniem. W kochającym się związku taki seks gdy inny pieszy dziewczynę czy żonę na oczach ukochanego wzmacnia związek. 

Gość gość R

tak zabawiam się tak 2-3 razy w miesiącu przeważnie z kilkoma facetami mój mąż mnie do tego namówił bardzo się mi to spodobałi

Gość długiewłosy

Zabawiałam się z innymi przy swoim facecie. Żeby nie było - jesteśmy kochająca się, rozumiejąca się parą, małżeństwem parę ładnych latek . Były to spontaniczne sytuacje w miejscu gdzie idzie się celowo robić takie rzeczy. Mój facet ustalił mi wcześniej granice której nie mogę przekroczyć:

-Żadnych hamulców kochanie.

Chyba rozumiecie co to oznacza. Miałam być grzeczna ale szybko się złamałam ….. z takim pozwoleniem. Robiłam wszystko, robili ze mną wszystko. Myślę, ze po tym mój maż kocha mnie bardziej. To były chyba jeszcze bardziej jego marzenia niż moje.

Trochę lat minęło, siedzimy w policyjnym Kasynie (otwarte dla wszystkich) wiadomo wódeczka, tatar i inne specjały. Siedzę ja i mój szef a w środku jego żona. Mamy lekko w czubie, jego zona pod długim obrusem rozpięła mi rozporek, wyciągnęła go i mi zwaliła,.