Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zyc kiedy otaczaja nas źli ludzie i toksyczne środowisko bez perspektyw ?

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli żyjecie w normalnym środowisku to bardzo zazdroszcze. Ja jestem normalna osoba ale jak sobie radzić kiedy wokol jest nienormalnie ?

Gość Mucha

Mi tez jest teudno. Wszystkich kogo znam sa patologiczni. Kazdy z mezow moich kolezanek czy siostr naduzywa alkoholu. Niby to jest zwykle picie do towarzystwa czy po pracy a ja wiem ze oni wszyscy sa alkoholikami. Dlatego tez kolezanki nie sa do konca normalne, wszyscy maja problemy emocjonalne i inne. Nie znam nikogo normalnego😕

Gość Zielono-mi
3 minuty temu, Gość Mucha napisał:

Mi tez jest teudno. Wszystkich kogo znam sa patologiczni. Kazdy z mezow moich kolezanek czy siostr naduzywa alkoholu. Niby to jest zwykle picie do towarzystwa czy po pracy a ja wiem ze oni wszyscy sa alkoholikami. Dlatego tez kolezanki nie sa do konca normalne, wszyscy maja problemy emocjonalne i inne. Nie znam nikogo normalnego😕

A co ty w psychiatryku jesteś? 🏨

Gość gość
11 minut temu, Gość Mucha napisał:

Ja mam wrednych i obojętnych sasiadow rodzina ma mnie gdzieś matka nawet nie chce pisać. Ja jestem w trakcie wdrażania planu o wyprowadzce i zmianie otoczenia. Odkąd zaczelam działać ulzylo mi. Nie wiem dlaczego ten świat jest tak porypany. ... ciężko się funkcjonuje normalnym osobom 😕

Gość mnjkjjjjjjjj

woytek rozwin...

Gość gość

Najwyższa pora zmienić towarzystwo, co niedzielę są msze tam są ludzie normalni 😛

Gość mnjkjjjjjjjj

zmienie. styczen/ luty