Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swiatecznaaaaa

Macie już wszystkie prezenty?

Polecane posty

Gość Swiatecznaaaaa

Jak tam przygotowania do świąt,  robicie wigilię u siebie,  czy idziecie do kogoś?  Prezenty tylko dzieciom, czy dorosłym też? Co kupowaliscie?   Dużo gotujecie? 

Gość gość

Prezenty wszystkim (paczki już wysłane). I tyle z naszego "obchodzenia" świąt - reszta nas nie dotyczy.

Gość Bebe
4 minuty temu, Gość Swiatecznaaaaa napisał:

Jak tam przygotowania do świąt,  robicie wigilię u siebie,  czy idziecie do kogoś?  Prezenty tylko dzieciom, czy dorosłym też? Co kupowaliscie?   Dużo gotujecie? 

Ja jestem w szpitalu z depresja bo nie zadalam egzaminu i swieta mam z glowy

Gość Yoiuy

Ja za chwile zaczynam 8 miesiąc ciąży i dlatego to dla mnie wyjątkowe święta, z drugiej strony smutne,  bo w bliskiej rodzinie mamy śmiertelnie chore dziecko,  co jest bardzo trudne dla wszystkich. Na wigilię pójdziemy do teściów i potem pod wieczór pojedziemy do mojej rodziny do sąsiedniego miasta. Pierwsze święto znów u teściów a drugie u nas, na obiad wpadną goście. Prezenty już mam, wszystko kupiłam w necie,  bo w sklepach już szaleństwo 🙂 Jutro ubieramy choinkę,  mała żywa. Jedzenia jakoś dużo nie bede robiła,  jakaś rybka, sałatka,  mięsko na ten obiad w 2 święto i tyle.