Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cotomaznaczyć

Dziwne zachowanie faceta po randce

Polecane posty

Gość Cotomaznaczyć

Facet mnie zaskoczył. Po randce, zaznaczam, że nie pierwszej odezwałam się do niego wieczorem, a ten poinformował mnie, że zaraz po naszym spotkaniu pojechał do koleżanki i jak od niej wróci to możemy pogadać jeśli chcę. Jak zinterpretować takie zachowanie? Nie odezwałam się już, on też zamilkł

Gość gość1

kolejny zaburzeniec zakompleksiony nadrabiający chamstwem i moze na kilka frontów leci...albo po prostu był u kolezanki, ty go chyba lepiej znasz

Gość eloy

Może chce tobie pokazać, że ma powodzenie u kobiet? Chce wzbudzić u ciebie zazdrość? Może być też tak, że chce ciebie zniechęcić do siebie gdyż mu się nie podobasz i nie chce się z tobą spotykać. 

Przed chwilą, Gość eloy napisał:

Może chce tobie pokazać, że ma powodzenie u kobiet? Chce wzbudzić u ciebie zazdrość? Może być też tak, że chce ciebie zniechęcić do siebie gdyż mu się nie podobasz i nie chce się z tobą spotykać. 

traktuje Ciebie jak koleżankę, olej go.

Gość Autorka

Nigdy o niej nie mówił. Na naszym spotkaniu, spoglądał na telefon, pisał smsa, może nawet do niej... boli mnie to, nie zasłużyłam sobie na takie traktowanie. Co mi radzicie zrobić z tym faktem?

Gość Autorka

Sam zabiega o spotkania ze mną, mówi że mu ich mało

Gość gość
2 minuty temu, Gość Autorka napisał:

Nigdy o niej nie mówił. Na naszym spotkaniu, spoglądał na telefon, pisał smsa, może nawet do niej... boli mnie to, nie zasłużyłam sobie na takie traktowanie. Co mi radzicie zrobić z tym faktem?

Olać kretyna, to nawet nie mężczyzna tylko osioł. Nie odzywaj się, apomnij. Broń boze zadnych wyrzutów. Lepiej teraz niż po seksie bo i tak by cię rzucił a to by już bolało. Nie pasujecie do siebie, nie szukacie tego ssamego. Olej prostaka. 

Gość Autorka

Wysyła sprzeczne sygnały, bo z jednej strony dawał do zrozumienia na ostatniej randce, że mu się podobam i zrobiłby dla mnie wiele, chce częstszych spotkań itp. a z drugiej strony taki niespodziewany cios. No szok.

Gość gość

szok doznasz większy za jakiś czas jak się wkręcisz, to moja rada jak psiałam wyżej...wyjasnij z nim jedyne wyjście...no chyba nie będziesz wkoło niego na paluszkach latac, nie przesadzaj serio 

Gość Autorka

Ok dzięki za racjonalne porady. Nie mam zamiaru latać za nim, a może o to mu teraz chodzi. Myślicie, że brak odzewu z mojej strony to kubeł zimnej wody dla tego typu faceta? Pytanie tylko dlaczego on mi to robi. Jesteśmy dorosłymi ludźmi.

Gość gość

bo on jest niedojrzały jak większośc facetów, robi to na co ma ochotę, im prędzej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie. Szukaj bardziej spójnych ludzi, lepszych a jak coś nei gra to wyjaśniaj i wymagaj, jedyne wyjście na utrzymanie szacunku do siebie. Pozdrawiam

Gość gość

ja teraz bym zlała i tyle

Gość Lotta

Szkoda pary. Facet jest prostakiem gdyż na randce zerka na ekran komórki i pisze smsy. To wyraz braku szacunku do twojej osoby. Niech spada na buraki. Przestań o nim myśleć i rozkminiać dlaczego to, dlaczego tamto. Szkoda czasu i energii. 

Gość Autorka

Dzięki kochani za postawienie mnie do pionu i nazwanie rzeczy po imieniu. Nie zmienia to jednak faktu, że czuję niesamowity niesmak. Nie tego się po nim spodziewałam, ale cóż, lepiej że wcześniej odkrył wszystkie karty niż np. po seksie, do którego powoli nawiązywaliśmy w rozmowach.

Gość Autorka

Hmm, a gdyby teraz się do mnie odezwał jak gdyby nigdy nic z pytaniem co tam słychać, jak najrozsądniej byłoby się zachować z waszego punktu widzenia?

Gość eloy

Powiedz, że poznałaś kogoś kto bardzo ciebie zaintrygował albo coś na odwrót, że nie chcesz się z nikim spotykać gdyż masz ważniejsze sprawy na głowie. Może być też coś bardziej bezpośredniego- nie wyobrażasz go sobie jako partnera gdyż nie poczułaś chemii, a jak chemii od początku nie ma to jej już nie będzie, więc nie ma sensu tego ciągnąć gdyż nie byłabyś w stanie zakochać się w nim.  

Gość Autorka

Heh i odezwał się tak jak gdyby nic z pytaniem co słychać... 

Gość 🤦🏻‍♂️Cinnamon

Wg mnie to normalne, że człowiek ma kolegów lub koleżanki, z którymi się spotyka. Zdarza się, że czasem po randce albo przed randką. Nie rozumiem przypisywania jakiegokolwiek znaczenia temu prostemu stwierdzeniu.

Gość Gosc

Ja na pytanie co słychać odpisalabym ok. Jedno ok i tyle. Jakby pisal dalej odpowiadalabym zdawkowo. Na propozycję spotkania odposalabym np. Dzieki za propozycje, ale nie spotkamy się jutro. Jak bedzie dopytywal to mozesz mu powiedzieć, ze szkoda twojego czasu dla kogoś kto na randcr bardziej zainteresowany jest telefonem niz toba. Ale to ostatnie to jak zadzwoni. Przez sms bym tylko zbywała

Gość Gość

Zakompleksione Polki nie uznają tego, że można mieć koleżankę. To już od razu jest złooooo, kompleksy wychodzą od razu na wierzch. 

Gość zerwij i tyle
6 godzin temu, Gość Autorka napisał:

Hmm, a gdyby teraz się do mnie odezwał jak gdyby nigdy nic z pytaniem co tam słychać, jak najrozsądniej byłoby się zachować z waszego punktu widzenia?

olej go, debil z niego, gapić się w komórke na randce, jprdl co za pokolenie

Gość zerwij i tyle
1 godzinę temu, Gość Autorka napisał:

Heh i odezwał się tak jak gdyby nic z pytaniem co słychać... 

nie odpisuj mu

3 minuty temu, Gość zerwij i tyle napisał:

olej go, debil z niego, gapić się w komórke na randce, jprdl co za pokolenie

: D

Gość element prymitywu
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Zakompleksione Polki nie uznają tego, że można mieć koleżankę. To już od razu jest złooooo, kompleksy wychodzą od razu na wierzch. 

co ty píerdolisz? mają tolerować buractwo i brak szacunku? na randce koncentracja jest na randce nie na telefonie

Gość bitwa pod grunwaldem

pokolenie pokemonów, rozmowa sms-ami i gapienie się w komórke na spotkaniu, świat upada a z nim zdrowe relacje zamieniają się w jakieś dziwne gòwnorelacje, tragedia

Gość ale ona to toleruje

najgorsze że ona to toleruje i nie widzi w tym wiele złego, oraz pewnie dalej z typkiem się będzie spotykać, a może nawet seks będzie, eh wy kobiety, gdzie rozum?

Gość Autorka
1 godzinę temu, Gość ale ona to toleruje napisał:

najgorsze że ona to toleruje i nie widzi w tym wiele złego, oraz pewnie dalej z typkiem się będzie spotykać, a może nawet seks będzie, eh wy kobiety, gdzie rozum?

Nie toleruję, czuję do niego urazę. Nie odpisałam na tego krótkiego smsa, bo nie mam ochoty przed nim udawać, że wszystko jest ok. Chociaż teraz on może się cieszyć, że jestem zazdrosna, jeżeli taki był jego cel. Ale nie chce mi się już prowadzić jakichś gierek, myślałam że trafiłam na poważnego faceta...