Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kris636

Wyjście na impreze,urodziny itp

Polecane posty

Gość kris636

Witam mam taką sprawę, otóz moja dziewczyna chcę jechać na ur. kolegi z pracy ,ma swoją tam ekipe co sie trzyma w pracy ,koleżanki,koledzy.Trzymają cały czas kontakt ,lecz pewnego razu jedna osoba z nich miała tez ur o których nie wiedziałem  bo mi moja dziewczyna nie powiedziała o tym ,zas po fakcie pokazała zdjecie wszystkich razem z domowki ,przyznała sie ze była ,nie chciała mowic mi bo bym nie kazał jej isć i takei tam.OK mowie niech bedzie ze moja wina,ale nastepnym razem chce zeby mi mowiła takie rzeczy bo przeciez za rok mamy ślub i mamy być sobie wierni choć ostatnio mniej sobie ufamy bo mielismy dośc mocną spinę,.Teraz znowu chce na takaa impreze jechac(ona jest nie pijącą),ale problem w tym ze niedawno sie klocila z osobami z tej grupy ,i nawet było tez o mnie wygadane złe słowa  ,widziałem te wiadomosci bo mi wysłała.Teraz jej napisałem ze ja mam zastrzezenia zeby tam miała jechać jak oni tak sie zachowali,nie rozumie ze sie martwie o nia,bo ja ich nie znam wogole.TAk jej napisałem ,i teraz jest zła ze ją uwiązuje,co zrobic w takiej sytuacji