Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tolkien

Moj chlopak patrzy na inną dziewczyne

Polecane posty

Witajcie! Jestem Nowa na tym forum i proszę o pomoc otóż poszłam w tym roku na studia i poznałam faceta z klasy, mamy wiele wspólnego i w pewnym momencie coś się zmieniło między nami i zaczęliśmy się spotykać. Było super do póki nie zaczęła z nim gadać pewna dziewczyna bardzo słodka ze aż za słodka i miła. Na początku nie zwracalam na to uwagę ale potem zaczęło się od zdrobnien w jej stronę od niego, komplementowanie, bliskie stanie obok siebie i to wszystko na moich oczach az pewnego razu powiedział że ona jest ładna co mnie zabolało bardzo bo moje obawy sprawdziły się. Porozmawialam z nim o tym i powiedział że to nic i po prostu mówił prawde, uwierzyłam jednak to co się stało potem było okropne zostawił mnie i poszedł z nią na górę na wykłady. Nie wiem co mam robić, nigdy nie miałam chlopka do teraz a jestem już dorosła. Ciągle płacze porównując siebie do niej. Ona jest bardzo słodka i zauważyłam że szuka atencji i się cieszy z zalotow, jestem pewna. Proszę o radę co mam zrobić rozmawiałam z nim i nic, czemu robił mi nadzieję skoro teraz cierpię, Myślicie że ona mu się podoba ? Dziękuję