Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nie na żarty

JEM SE TERA OBIAD FOTO DO OCENY FRYTKI Z PIECA KIEŁBASA DĘBOWA RZEMIEŚLNICZA 39,90ZŁ/KG Z PIECA I DO TEGO MAŚLANKA DO POPICIA

Polecane posty

Gość gość nie na żarty

pare pyrków obrać pokroić w plastry a potem we frytki, ciepnąć do miski, zalać łyżko oleju, dać troche saltzu korzyni papryki łostryj i słodkij, do tego ciepnąć trocha ziół prowansalskich, zafyrloć to syćko i rzucić na blaszke z papierem śniadaniowym i buch do pieca na 180st na 30minut a po 10min pieczenia frytek dorzucić na blache kiełbase ino tako dobro co by gacie pospadali jak bedzieta jeść, ja dziś spożywam wursta ze sklepu rzemieślniczego dębową za 39,90zł/kg no świetna jest po prostu cudo, na zimno też oczywiście czy to tak sobie lunta ciepnąć i kąsnąć czy też na chlib jako omaste zastosować, ale jak ciepłem z pieca ją potraktujemy to dopiero uwalnia pełnie swego smaku i aromatu, no tosz to istne cudo jest, no i potem wyciągomy z pieca ciepamy to na talerz, frytki traktujemy keczupem, do tego popijamy se moje ulubiene apfel maślonke i zasiadamy se do stoła, rzucomy sie coś na kragel żeby se nie ufanzolić i jymy! i pijymy a w tle muzyka gro i śpiewajo

http://pokazywarka.pl/iwvj65/

Gość gosc

gość nie na żarty dobry nick, taki dwuznaczny xD

Gość GOŚĆ

dobre i w sumie szybki obiad a ja zbytnio czasu na gotowanie nie mam, a to można też zamiast kiełbasy np kotlety mielone włożyć powinny też się udać, tylko ja bym jeszcze jakieś warzywa do tego dała jakąś surówke albo coś

Gość PrZeMySłAw

a niektórzy dalej wpieprzają tylko suchy ryż

Gość gosc

mmm to był wspaniały obiadek