Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domownik

Czy domator, spokojny facet to plus czy minus?

Polecane posty

Gość Domownik

Jestem dosyć młody, ale już wiem, że we krwi mam domatorstwo. Głośne miasto, huczne imprezy to nie dla mnie. Wolę posiedzieć w domu sam lub z 2 połówką. Moje pytanie jest takie, czy taki sposób na życie jest w cenie czy nie? To nie znaczy, że nie chcę podróżować, nic zwiedzać, ale nie lubię tego robić w licznym gronie. Nie chcę być typem, który ciągle gdzieś idzie. Na jakąś domówkę czy impre. Chcę posiedzieć w spokoju z partnerką. To moja wada czy zaleta? W jakim wieku wada, a w jakim zaleta? Obecnie jako osoba młoda odczuwam to jako wadę. 

Merry Xmas

Gość 3432

Baby lubią przebojowych facetów, rozrywkowych.

Gość Gość

Ty nadajesz temu rangę zalety czy wady, jeżeli uznasz za zaletę będziesz żył zgodnie z sobą, z partnerka mająca podobne upodobanie, gdy za wadę będziesz sfrustrowany żyjąc nie swoje życie z niepasujaca do ciebie partnerka.  Polub siebie, doceń swoje zalety, zaakceptuj wady, ale walcz z nimi, by nie pokonały ciebie. Umiłowanie spokojnego życia nie jest wadą, pragnie tego większość szczęśliwych ludzi, spokojny żywot wieść u boku ukochanej/go kobiety/mężczyzny. 

Gość PRAWDA

Minus, my kobiety lubimy tylko bad boyow.

Gość Gość

Fajnie, mi się podoba taki styl życia. Oczywiście raz na jakiś czas trzeba wyjść żeby nie było że jesteście z lasu ale ogólnie też wybralabym spokój, ciszę. Nie lubię hałasu a awanturnikow nie nawidze. Meery my? 

Gość Prawdziwa Prawda
Przed chwilą, Gość PRAWDA napisał:

Minus, my kobiety lubimy tylko bad boyow.

My kobiety lubimy mężczyzn kochających nas i dbających o nas,  wiodących z nami spokojne życie, dzień za dniem.

Gość htsrh
1 godzinę temu, Gość Domownik napisał:

Jestem dosyć młody, ale już wiem, że we krwi mam domatorstwo. Głośne miasto, huczne imprezy to nie dla mnie. Wolę posiedzieć w domu sam lub z 2 połówką. Moje pytanie jest takie, czy taki sposób na życie jest w cenie czy nie? To nie znaczy, że nie chcę podróżować, nic zwiedzać, ale nie lubię tego robić w licznym gronie. Nie chcę być typem, który ciągle gdzieś idzie. Na jakąś domówkę czy impre. Chcę posiedzieć w spokoju z partnerką. To moja wada czy zaleta? W jakim wieku wada, a w jakim zaleta? Obecnie jako osoba młoda odczuwam to jako wadę. 

Merry Xmas

Mój Narzeczony też taki jest :) i jest to dla mnie ogromna zaleta bo ja też taka jestem. Wiec po prostu pasujemy do siebie, spędzamy wieczory zwykle tylko we dwójkę, oglądamy filmy, czytamy ksiązki, gotujemy... generalnie spędzamy czas głównie w domu. Nie wyobrażam sobie mieć innego partnera :)

Musisz po prostu znaleźć dziewczynę podobną do siebie, a wtedy będziecie miło spędzać razem czas. Sporo jest takich kobiet, tylko raczej nie znajdziesz takiej na imprezie.

Gość pytam
1 minutę temu, Gość htsrh napisał:

Mój Narzeczony też taki jest :) i jest to dla mnie ogromna zaleta bo ja też taka jestem. Wiec po prostu pasujemy do siebie, spędzamy wieczory zwykle tylko we dwójkę, oglądamy filmy, czytamy ksiązki, gotujemy... generalnie spędzamy czas głównie w domu. Nie wyobrażam sobie mieć innego partnera :)

Musisz po prostu znaleźć dziewczynę podobną do siebie, a wtedy będziecie miło spędzać razem czas. Sporo jest takich kobiet, tylko raczej nie znajdziesz takiej na imprezie.

A gdzie taką znaleźć?

56 minut temu, Gość pytam napisał:

A gdzie taką znaleźć?

Po domach siedzą, więc zajmij się amatorsko włamaniami w celach matrymonialnych 😛