Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiej

jakiej kobiety mam szukac aby pasowala do mojej osobowosci?

Polecane posty

Gość jakiej

x

Jestem dobry, nie wredny, kulturalny, generalnie chyba bardziej samotnik, tzn poruszam sie wsrod ludzi, ale jakos za specjalnie nie przyjaznie sie z nikim dlugoletnio, mam raczej wielu znajomych, starannie wybieram ludzi ktorymi sie otaczam, wlasciwie jestem dosyc komunikatywny, ale nie wchodze szybko w glebsze relacje z ludzmi, potrzebuje duzo czasu aby kogos poznac, obserwowac zachowanie reakcje, podrozuje po swiecie, ale ogolnie bardziej jestem domatorem bardziej lubie zyc w jednym miejscu niz tak ciagle latac z miejsca na miejsce, choc i tego sie nauczylem, ale nie sprawia mi to radosci. Lubie pospacerowac sobie wieczorem po parku, lesie, sluchajac ksiazek, lubie cos poczytac nauki scisle, ogolnie duzo wystepowalem publicznie, ale niekoniecznie mnie do tego ciagnie tak na 100%, w kazdym razie nie boje sie ludzi, albo cos takiego tylko wieksza radosc czerpie z samotonosci, moze po prostu taki balans troche samotnosci troche kontaktu z ludzmi. Mieszkam na stale w malej miejsowosci na skraju lasu, ale mam tez mieszkanie w Warszawie, jak cos potrzebuje zalatwic.

Jaki typ kobiety najbardziej by do mnie pasowal? bo te z ktorymi sie spotykalem do tej pory totalnie byly w opozycji do mnie i zupelnie sie nie dogadalismy.

Gość milaja

takiej jak Ty, podobnej, plus porozumienie jak bez słów, czyli bratnia dusza, no i sie nie szuka tylko przyciąga i trzeba zauwazyc tylko

Gość Gość

Jesteś rozdwojeny to i rozdwojonej szukaj, spokojnej ale i szalonej,  gaduły ale i potrafiacej milczeć,  samotniczki doskonale bawiącej się na imprezach, oczytanej ale wysmiewającej czytających snobów, mądrej ale lubiącej robić z siebie głupca, wysportowanej ale lubiącej spedzać czas na kanapie. Tylko gdzie taką znajdziesz?:/

Gość Proste

Teraz to  została ci modlitwa tylko. Kobiet jest mniej niz mezczyzn ! To kobiety wybieraja teraz. Jak nie wygladasz jak Bradd Pitt to bedziesz sam. Kobiety sa wzrokowcami . Myslisz ze kogos obchodzi jaki jestes w srodku na pierwszej randce? Nikogo. 

Twoje pytanie jest zle postawione. 

Powinienes pytać czy mam golic plecy , rowa ,jajka klate pachy a fryzura jest na Bradda Pitta ?

Gość Brat nie Pitt

Weźcie z tym bradem. Stary i wylenialy. Już dawno z obiegu wyszedł. Ty się pytasz jakiej kobiety potrzebujesz obcych ludzi? Chyba sam powinieneś wiedzieć w jakich gustujesz. 

Gość glogow

A ja wole Roberta De Niro bo sie depiluje naturalnie i nie ma wiesniackich tatuazy

Gość Gość

Ja wole swojskie Mroczki. 

Gość irka

Jesteś pełen sprzeczności a niby taki uporzadkowany mususz szukać podobnej niby domatorki a jednak lubiącej podróże niby wykształconej a trochę przasnej Twój własny opis mówi ze jesteś bardzo zadufany w sobie masz duże mniemanie o sobie ona jednak musi byc trochę skromna bo przy twoim charakterze będzie ciężko być szczęśliwym

Gość mgielna

irka ale bzdury wypisujesz, widzisz swoje mroczki w głowie, nic nie wskazuje na zadufanie,  raczej twoj post o tym mówi skoro juz oceniasz ze ciezko z nim byc szczesliwym, i w ogole nie znasz sie na osobowosciach intro które wcale nie sa niesmiałe czy zalęknione tylko czerpią siłe z wewnętrznego bogactwa,

1 godzinę temu, Gość jakiej napisał:

x

Jestem dobry, nie wredny, kulturalny, generalnie chyba bardziej samotnik, tzn poruszam sie wsrod ludzi, ale jakos za specjalnie nie przyjaznie sie z nikim dlugoletnio, mam raczej wielu znajomych, starannie wybieram ludzi ktorymi sie otaczam, wlasciwie jestem dosyc komunikatywny, ale nie wchodze szybko w glebsze relacje z ludzmi, potrzebuje duzo czasu aby kogos poznac, obserwowac zachowanie reakcje, podrozuje po swiecie, ale ogolnie bardziej jestem domatorem bardziej lubie zyc w jednym miejscu niz tak ciagle latac z miejsca na miejsce, choc i tego sie nauczylem, ale nie sprawia mi to radosci. Lubie pospacerowac sobie wieczorem po parku, lesie, sluchajac ksiazek, lubie cos poczytac nauki scisle, ogolnie duzo wystepowalem publicznie, ale niekoniecznie mnie do tego ciagnie tak na 100%, w kazdym razie nie boje sie ludzi, albo cos takiego tylko wieksza radosc czerpie z samotonosci, moze po prostu taki balans troche samotnosci troche kontaktu z ludzmi. Mieszkam na stale w malej miejsowosci na skraju lasu, ale mam tez mieszkanie w Warszawie, jak cos potrzebuje zalatwic.

Jaki typ kobiety najbardziej by do mnie pasowal? bo te z ktorymi sie spotykalem do tej pory totalnie byly w opozycji do mnie i zupelnie sie nie dogadalismy.

Podobnej do Ciebie, która lubi podobnie spędzać czas. Dobieramy się na zasadzie podobieństw.

Gość Gość

Ludzi totalnie skrajnych jest bardzo mało więc życzę powodzenia. Ludzie w ogóle nie potrafią zrozumieć jak można połączyć pewne skrajności i z tym żyć. Tak juz jest. 

Gość szaarriikkkk

a przeciwnosci nas tylko wzmacniaja w swojej niewiedzy...

Gość Gość

Jejku z opisu powyżej jakbym siebie widziała 🙂

Gość Gość H

Zgadzam się że życie z kimś nieco innym byłoby wręcz ciekawe.Niestety takie życie się nie udaje.Moje doświadczenie mówi mi,że większość ludzi jest za głupia żeby te różnice przyjąć do wiadomości.Nie mówiąc już o jakiejś wyobraźni, żeby to uwzględnić w życiowych decyzjach. 

Gość gość gość

Jesteś jesteś zadufany w sobie nue znosisz żadnej konstruktywnej krytyki 

Gość Gość H

U większości ludzi jak ujawniają się roznice to zamiast postawienia sprawy tu mamy świat wspólny tu lepiej może osobny jest monolog w stylu moja mama jest najlepsza.

Gość Chołinka

Ale macie problemy. Ze stara się poklociles na święta o swoją matkę? 

Gość Tttttt

przestań

Gość jakiej

wlasnie... uswiadomiliscie mi cos co nigdy nie przeszlo mi przez mysl, ze moja osobowosc jest niezywkle plena sprzecznosci, czy jestem zadufany w sobie i narcystyczny? staram sie byc skromny i mysle ze nie jestem zadufany w sobie, choc wiadomo ze moge sie mylic we wlasnej ocenie.

Pytam obcych ludzi bo nie wiem co mam z tym zrobic, widze ze zapetlam jakis cykle z kobietami i gdzies jest blad w moich wyborach

Gość Gość

Zostań sam i problem rozwiazany. 

Gość Ile lat ma

Ile lat ma

Gość zorro

musi byc podobna do Ciebie

Gość Onaaa

Ja jestem samotniczką i lubie czasem podróżować, i to co napisales moge o sobie tez powiedziec, mam swoją kopie do milosci 🙂 ale mniej takich ludzi, 

Gość Jjj

to znaczy masz chłopaka

Gość xcz

powinienes przygotować liste pytań i przeprowadzać sondaż wsrod poznanych kobiet to bedzie łatwiej i szybciej

Gość 28-latka

A tam, dużo ludzi takich jest. Wielowymiarowych.

Ja jestem cichą introwertyczką, spokojną, zdystansowaną do ludzi, po pracy najchętniej odpoczywam pod kocem w swoim mieszkaniu, ogólnie towarzystwo ludzi mnie męczy ale...

1. jak wychodzę na imprezy to wstępuje we mnie diabeł, pije, wciągam, naciągam znajomych na różna krzywe akcje i kończe je o 7 rano z nadwerężoną ze smiechu przeponą :D. Cud, że nie zgarneła mnie nigdy policja na dołek ani nic mi się nie stało

2. jestem biseksualna, lubie przygodny seks z kobietami (z facetami to tylko w zwiazku, serio) a z facetami kręcą mnie klimaty BDSM, dominacja itp.

3. uwielbiam podróże, ale takie na dziko, z biletem i plecakiem. W tym roku tak przez 3 tygodnie podrózowałam po Tajlandii. Imprezy w Bangkoku bede wspominać do śmierci:D

I wracam sobie do swojego przytulnego mieszkanka, gdzie oglądam sobie filmy z kubkiem kakao, a rano wbije się w szpileczki i pójdę grzecznie do pracy w biurze

Gość jakiej

kobieta28 -nie az tak nie mam 😕 to nie moj klimat takie rzeczy

Gość Bridzet dzons

To spróbuj bo może nawet nie wiesz ze to twoje klimaty. 

Gość Poio

Szukaj wśród kobiet spokojnych nawet bardziej spokojnych niż ty

Gość Karol

szukaj wsrod kompletnych niezdecydowanych idiotek takie najbardziej beda pasowaly do twojej osobowosci 😉