Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos mi to wytlumaczy

Nie rozumiem,dlaczego baby sa takie glupie.

Polecane posty

Gość ktos mi to wytlumaczy

Dlaczego jak jakas dziewczyna widzi,ze jej facet ogladnie sie za inna to zaczyna reagowac zloscia i agresja,ale nie wobec swojego chlopaka tylko wobec tej dziewczyny ? Przeciez to jemu powinna dac w pysk a nie wyzywac sie na lasce,ktora niczemu nie zawinila ? Bo nieraz cos takiego zaobserwowalam i tego nie moge pojac.

Gość gość

Bo baby prowokują dlatego tak wqurwiaja inne baby  zajęte nie powinny tym bardziej prowokowac do zdrad innych chłopaków

Gość mohrzufh

5 minut temu, Gość gość napisał:

Bo baby prowokują dlatego tak wqurwiaja inne baby  zajęte nie powinny tym bardziej prowokowac do zdrad innych chłopaków

Jesli tego faceta nawet nie zauwaza to w jaki sposob moga prowokowac ?

Gość Gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

Prowokują tym że w ogóle Istnieją i są ładniejsze. Dla zazdrosnych prymitywnych bab to już prowokowanie haha :D bo mówimy tu o przypadkach zwyklego mijania nieznajomych kobiet na ulicy

Gość whut

haha to samo mialam napisac pod innym tematem ale nie chcialo mi sie... ile razy laska jskas ze zloscia na mnie spojrzy jak idzie ze swoim misiem i ten spojrzy np zimą w kurtce i cala opatulona a ta na mnie patrzy i gotowa zabic...zawsze mnie te debilki śmieszą też

Gość gość

Bo łatwiej jest przenieść złość i frustrację na obcą osobę względem której nic innego nie czujesz. Złość na partnera będzie miała długotrwały efekt - ta kobieta to pusta kartka która wszystko przyjmie. 

Gość nizhrtzg

No i te ich smiercionosne spojrzenia,znam to haha :D

Gość whut
1 minutę temu, Gość nizhrtzg napisał:

No i te ich smiercionosne spojrzenia,znam to haha 😄

haha, ja bym wolała zmienić pana niż chodzić ciągle sfrustrowana ew. wrzucic na luz...ale co ja piszę, wątpie żeby do co poniektórych dam dotarło to na pocieszenie napiszę że jak będzie chciał uciec to i tak ucieknie 😛

Gość Gość
21 minut temu, Gość nizhrtzg napisał:

No i te ich smiercionosne spojrzenia,znam to haha :D

Haha dokadnie ale ja lubię te spojrzenia, mam fajne ciuchy (w wiekszosci z lumpeksow, takie perełki upolowane, często niebanalne :p) i jak się wystroje to co druga na ulicy tak patrzy nie ważne czy idzie z misiem czy z koleżankami, jak idą w grupie to momentalnie wszystkie cichna, gapia się dłuższy czas wkurzonym spojrzeniem i zaraz jak mnie mina zaczyna się szeptanie i obgadywanie w stylu,, widzieliście ja?... " śmieszy mnie to i dowartosciowuje jednocześnie ;) 

Gość gosc

karyny takie są, proste i niezbyt lotne

Gość mmiurtzhj

up

Gość same karyny

baby to bezmózgi, tyle