Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Syn 5 lat - sińce pod oczami i wszerz nosa, co to?

Polecane posty

Gość Gość

Witajcie. Syn był kilka dni z mężem u teściów. Wrócił z sińcami, workami pod oczami i jest linia wszerz nosa. Pytałam się męża i jego czy nie uderzył się w głowę lub upadł, ale nic takiego nie mialo miejsca. Co to może być?Zachowuje się normalnie.

Gość gość

ja miałam tak po źle dopasowanych okularach narciarskich

nie wiem właśnie skąd u dzieci biorą się sińce pod oczami, moja prawie 5 letnia córka też ma takie sińce pod oczami, dałam jej tabletkę przeciw pasożytom wyniki morfologii ma w normie więc nie wiem co to może być pediatra powiedziała że taka jej uroda... Ja nie mam sińców ani pozostałe dzieci też nie.

Gość Gosc

Moja corka zawsze miala since pod oczami. Jak miala prawie 5 lat trafilismy do naszej pani alergolog. I ona stwierdziła ze since maja czesto dzieci z alergia. Od ok roku bierze leki na alergie i since zniknely. 

Gość ewka

Albo jakieś uderzenie, albo u dziadków było coś mocno uczulającego.

Gość Gość

Sińce to prawdopodobnie alergia.

Gość Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Sińce to prawdopodobnie alergia.

Też podejrzewam alergię. W sumie dzisiaj zbladły one trochę. Tylko na tym nosie to trochę dziwne. 

Tak młode dziecko to może być alergia tak mi się wydaje. Chociaż jak moja córka, która ma 16 lat to u niej z kolei worki i cienie to lekarz powiedział żebym jej kupiła krem Remescar. Po prostu genetyka i spędzanie dużo czasu przed komputerem. Mnie osobiście ten krem też zaczął pomagać