Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaa

Czy ten związek przetrwa?? Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Aaaa

Mój facet niedawno zrobił prawo jazdy na Tiry. Ogólnie robi cały pakiet kursu z nim związany. Idzie śladami ojca, który jeździł nimi na międzynarodowym. Kiedy się poznaliśmy wiedziałam jaki ma plan. Wtedy mówił ,że to nie aktualne  ,bo poznał mnie, ale kurs już wykupił. Cały czas go w tym spieram, bo wiem, że to dla niego ważne. Teraz zmienił zdanie i rezygnuje z obecne pracy,ale zapewnia ,że nasz związek przetrwa, bo będzie jeździł tylko po naszym kraju i blisko naszej miejscowości. Jestem ciekawa czy jeśli ma się taką pracę można jeździć tylko po wyznaczonym mieście czy raczej dostaje się dłuższe trasę ,na które nie ma wpływu? Czy taki związek ma szansę przetrwać? Jak waszym zdaniem będzie to wyglądać? Nigdy nie miałam partnera w tym zawodzie, martwię sie, że nie będzie miał dla mnie kompletnie czasu. 

Gość Taka ja

Wydaję mi się, że ten związek moż e przetrwać jeśli łaczy was miłość i rozmawiacie dużo o problemie. W sumie nw czy można jeździć po określonym mieście ale pamiętaj porozmawiaj z nim i bądź w 100% szczera

Gość Gość I

Każdy związek potrzebuje czułości, bliskości. Jak dla mnie ten związek nie przetrwa! Po co Ci chłopak z którym zobaczysz się raz na miesiąc 🤔