Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy są szwedzi? Nadają się na partnerów czy mężów ?

Polecane posty

Gość gość

Wiem,  że są przystojni 😛 Słyszałam, że są kulturalni i chętnie chcą mieć dzieci. No ale jak z osobowością?

Gość goscc

na pewno nadają się bardziej od polaczków. szwedzi faktycznie są kulturalni. nasze cebulaki to totalne prymitywy i chamy przy szwedach.

Gość gosc

Przesadzasz ja jestem kulturalny, chociaż dzieci nie chce. 

39 minut temu, Gość goscc napisał:

na pewno nadają się bardziej od polaczków. szwedzi faktycznie są kulturalni. nasze cebulaki to totalne prymitywy i chamy przy szwedach.

Szczekaj tak dalej, potem się dziw, że faceci uważają, że Polki się z byle murzynami puszczać lubią. I to pewnie też zaliczysz w poczet tego "chamstwa", o którym piszesz. Cóż za hipokryzja. Straszne, jak to onety srety i inne wp, interie ludziom wodę z mózgu robią.

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Wiem,  że są przystojni

Byłaś w Szwecji że tak twierdzisz? . Ja się na facetach nie znam ale za to Szwedki urodą naprawde nie grzeszą. Do naszych Polek nie mają startu.

Gość goscc
1 godzinę temu, sakola136 napisał:

Szczekaj tak dalej, potem się dziw, że faceci uważają, że Polki się z byle murzynami puszczać lubią. I to pewnie też zaliczysz w poczet tego "chamstwa", o którym piszesz. Cóż za hipokryzja. Straszne, jak to onety srety i inne wp, interie ludziom wodę z mózgu robią.

prawda zabolała oburzonego polaczka? póki co to ty szczekasz

co mają murzyni do szwedów? hahaha

6 minut temu, Gość goscc napisał:

prawda zabolała oburzonego polaczka? póki co to ty szczekasz

co mają murzyni do szwedów? hahaha

Poza tym, z tego co widzę cierpisz na ksenofilię. Btw. prawdę, to mówię ja. A ty szczekasz. Bo dźwięk, jaki wydaje ..., to szczekanie...

Gość Anis

To tak jakbym sie zapytala ,, jacy są polacy?,,. Jeden bedzie wspanialym czlowiekiem,  2 zas skonczonym ...em. Wszedzie są zli I dobrzy.