Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy to normalne w korporacjach, że ktoś cały dzień w pracy nic nie robi?

Polecane posty

Gość Gość

Zmieniłam niedawno pracę i pierwszy raz pracuje w korporacji, właściwie to trwa już kilka miesięcy. Moje stanowisko polega na tym, że siedzę i nic nie robię. Czy to jest normalne w korporacjach? Nikt na to nie zwraca uwagi. Moi przełozeni to widzą i mają na to wy...e. Czy ktoś ma doświadczenie z korporacjami i wie czy to są normalne sytuacje?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Zmieniłam niedawno pracę i pierwszy raz pracuje w korporacji, właściwie to trwa już kilka miesięcy. Moje stanowisko polega na tym, że siedzę i nic nie robię. Czy to jest normalne w korporacjach? Nikt na to nie zwraca uwagi. Moi przełozeni to widzą i mają na to wy...e. Czy ktoś ma doświadczenie z korporacjami i wie czy to są normalne sytuacje?

A co chcesz szefowi loda robić? Chyba nie.

Gość Gość

Kurczę, to praca zdecydowanie dla mnie, co to za korporacja? Są przyjęcia jeszcze? Mnie nic nierobienie nie męczy, pasowałabym idealnie. 

Gość Gość

Praca Marzenie. 

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

no ale jakie masz obowiazki? na pewno jakies maile z kims wymieniasz, jakies zadania wykonujesz

Gość Człowiek nikt

Nie wkręcisz mnie. Pracowałem kiedyś w korpo i jak bym się opierdzielał to by mnie od razu wzięli na re-trening. 

Zależy od korporacji. U mnie są dni kiedy jest większy luz, ale wtedy wszystkie projekty są gotowe. Z zasady jest przeciwnie i wszyscy pracujemy jak małe mrówki 🙂 

Jeżeli się obijasz to znaczy, że twój przełożony zawala - powinnaś mieć treningi i wprowadzenie do nowej pozycji. Jak nie masz co robić to idź i kogoś zapytaj czy możesz w czymś pomóc. Jak ktoś się w końcu przyczepi, a ktoś na 100% to zrobi, to twój bezpośredni manager zwali na ciebie i wylecisz.