Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolczyk w brzuszku córki źle się goi co zrobiłam nie tak

Polecane posty

Gość gość

Przebilam córce sama kolczyk w pępku . Mieszkamy w malej miejscowosci od ktorej daleko do profesjonalnego studia piercingu czy tatuazu.A juz wolalam przebic sama niz isc do kosmetyczki:P (chociaz niektore robia to dobrze)

Pepek jej nie boli lecz mowi ze SWEDZI... i to strasznie... Mowia,ze to dlatego,ze sie goi ale nie jestem pewna. I miejsce,w ktorym ma kolczyka jest czerwone;( No i głowny problem... Gorna kuleczka troszke sie wpija w skore... Oczywiscie jest troche jakiejs wydzieliny i ropy... Jak dobrze zadbac o kolczyka?? Jak na razie to smaruje go mascia Tribiotic,o ktorej przeczytalam w internecie i polewam kolczyka woda spirystusem córce.. Chodz czytalam,ze nie jest dobrze ;/ Jezeli wiecie jak mi pomoc to byla bym bardzo wdzieczna za rady... Chciala bym uzyskiwac rad od osob,ktore maja juz kolczyki... Z gory dziekuje :):)

Wyjmij kolczyka niech to się zagoi daj sobie spokój z tym.

Gość gość

Nie chce wyjmować bo mimo wszystko ślicznie z nim wygląda. 

Gość Buggu

Jesteś chorą kobietą. Kto normalny dziecku kolczyk robi 😱 i jeszcze sam

Gość xss

Marne prowo.

Gość gość

Po prostu nie wierzę, że są takie głupie matki...jesteś trollem

Gość Gosc

Gdzie popelnilas błąd? Że przebijasz jej tkanke ... wie czym, wciskajac jej ... wie jakie bakterie i jeszcze bez żadnej zupełnie wiedzy o piercingu. Na kolczyki tylko do salonu, nawet na uszy, zapamiętajcie to w końcu trąby

Jak można być tak głupim żeby samemu przebijać co kolwiek dziecku?

Od tego są salony! Nie wierzę że w 21 wieku istnieją jeszcze takie głupie matki. 

Gość gość

Pisałam że do salonu mamy daleko i nie każdego stac na niego

To po co przebijać? Przecież mogłaś zarazić czymś dziecko. Zaszkodzić jej zdrowiu. Nie można było oszczędzać, uzbierać i zabrać do specjalisty jakbyś uzbierała pieniądze? Wiem że nie każdego na wszystko stać ale jeśli się czegoś chce to można oszczędzić. 

Gość gość

Prowo, w dodatku gówniane.

Zresztą co ja mówię. Nie pojmuję po co dziecku kolczyk i to jeszcze w pępku. 

Jeżeli to prawdziwa historia to matka postąpiła bardzo nieostrożnie, jeżeli prowo - frustracja samotnych panien bez bolca sięga zenitu.

Gość Gość

No wiecie, tam nigdzie nie jest napisane, że córka jest dzieckiem. Może ma z 16 lat?

Gość Gosc gos c

Ile córka ma lat ?

Gość Aga

Czy to jest naprawdę warunek szczęścia Pani córki?  po co robić coś, co jest i tak dyskusyjne (kolczyk, dziecko, pępek), a do tego może grozić jej zdrowiu? Nawet zrobione w salonie może spowodować komplikacje, bo gwarancji nigdy nie ma, jest to dość inwazyjna forma ozdabiania ciała- a co dopiero samodzielnie, w domu, bez wiedzy i doświadczenia. Naraża Pani dziecko bez żadnego powodu prócz własnego widzimisię. To nieodpowiedzialne.

Gość Gosc

Jesli sie kulka wbija w skore to znaczy, ze jest zle przebite i moze rozerwac skore. Ale corka bedzie pieknie wygladala z blizna na brzuchu..