Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jak realizować swoje pasje? Jeśli dostanę się na studia? W końcu po maturze najdłuższe wakacje

Polecane posty

Gość Gość

Zależy też jak matura wypadnie. Ale powiem, że myślę o studiach takich jak farmacja, analityka medyczna, chemia i toksykologia sądowa, chemia medyczna, biotechnologia( medyczna). Bardzo lubię biegać, do tej pory zazwyczaj biegałam w 2 semestrze, teraz też planuje i chodzić na siłownię nad zalew. Jeszcze bardzo lubię koszykówkę, ale w mojej miejscowości nie mam nigdzie grać, tylko wtedy jak jeżdżę w odwiedziny do babci. Bardzo lubię też oglądać różne filmy, na książki nie mam czasu. Lubię jeszcze przeglądać różne strony internetowe, interesują mnie tematy związane z medycyną o lekach czy chorobach. Lubię jeszcze robić zdjęcia i wstawiać je na fb czy insta. Tematy związane z modą też mnie pociągają- czasami blogi sb przeglądam, bądź śledzę nowości w sklepach. Tematy dotyczące psychologii trochę mnie interesują-ludzie i charaktery. Coraz częściej też myślę czy jak będę miała najdłuższe wakacje po maturze czy zapisać się na siłownię. Jeszcze jak mam czas śledzę różne ćwiczenia w necie, filmiki o samoobronie. Siatkówka może być nie mam nic do niej. Aczkolwiek filmy częściej oglądam w ferie, w sumie już one niedlugo. Jak czasu mam wystarczająco to obejrzę mecz siatkówki--we wrześniu mundial oglądałam, koszykówki( w wakacje oglądałam) . Piłkę nożną też obejrzę( mundial oglądałam). Jeszcze bardzo lubię ćwiczyć- różne ćwiczenia dobieram po bieganiu i powrotu z siłowni.