Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż aby mnie upokorzyć kiedy wniosłam o większe alimenty wniósł o naprzemienną opiekę

Polecane posty

Gość gość

Boje się że odbierze mi syna! Rozstalismy się 9 lat temy, syn ma 13 lat, dostaje na niego 1350 zł alimentów, pomagają mi moi rodzice i jakoś wiążemy koniec z końcem. Mieszkam niestety w kawalerce, bo były mi ją zostawił ale musiałam spłacac połowe kredytu i zostało jeszcze 2 lata tego spłacania. Wniosłam o większe alimenty, bo on w zeszłym roku wziął ślub z kobieta która ma sieć sklepów spożywczych. No i w zamian tego dostałam pozew O OPIEKĘ NAPRZEMIENNĄ W KTORYM NAPISAŁ ŻE W JEGO DOMU SYN BĘDZIRE MIAŁ OSOBNY POKÓJ!!!! Nienawidze go po prostu nienawidze za to co mi zrobił, zniszczył mi życie i teraz syna w to wciąga. 

Gość brawa dla taty

Co Ciebie obchodzi jaki majątek  ma Jego żona? To Jej majątek odrębny , a nie wspólny.Z jakiej racji ma ona finansować obce dla niej dziecko?Bo ty tak chcesz?Facet płaci wysokie alimenty i jeszcze chcesz podwyżkę?Pracuj ,zarabiaj odpowiednio a synowi nic nie zabraknie.To dobrze że ojciec chce opiekę naprzemienną i stwarza super warunki dla swojego syna a tobie co ?żal tyłek ściska?Powinnaś się cieszyć że ojciec chce mieć dobry kontakt z synem ,chce być w życiu syna.Nie zapominaj że  syn to nie jest tylko twoje dziecko.Syn ma ojca a ojciec ma takie same prawa do dziecka jak matka/chyba ze ma prawa ograniczone/.

Brawa do taty :).a ty widać niezdara jesteś.Powinien odebrać ci prawa rodzicielskie i sam wychowywać syna:).

Gość sadm
34 minuty temu, Gość gość napisał:

Boje się że odbierze mi syna! Rozstalismy się 9 lat temy, syn ma 13 lat, dostaje na niego 1350 zł alimentów, pomagają mi moi rodzice i jakoś wiążemy koniec z końcem. Mieszkam niestety w kawalerce, bo były mi ją zostawił ale musiałam spłacac połowe kredytu i zostało jeszcze 2 lata tego spłacania. Wniosłam o większe alimenty, bo on w zeszłym roku wziął ślub z kobieta która ma sieć sklepów spożywczych. No i w zamian tego dostałam pozew O OPIEKĘ NAPRZEMIENNĄ W KTORYM NAPISAŁ ŻE W JEGO DOMU SYN BĘDZIRE MIAŁ OSOBNY POKÓJ!!!! Nienawidze go po prostu nienawidze za to co mi zrobił, zniszczył mi życie i teraz syna w to wciąga. 

a jak ci zniszczył życie?

Gość Gość

Zostawił ja to mało? Wyszła za niego napewno nie po to żeby zostawił ja z dzieckiem kredytem na kawalerkę i związał się inna. 

Gość Gramofon

A to nie pracujesz, ze pomagają rodzice i jakoś wiążecie koniec z koncem? 

Gość Kikimora

Ahahaahah prowo wariatki od upokarzania

Gość Gość

Oczywisty troll jest oczywisty 

Gość gosc

1350 zł alimentów to jest bardzo dużo pieniędzy. To jest blisko wypłata wielu ludzi. Jak można być jeszcze tak pazerną żeby wnieść o podwyższenie. To jest czysta złośliwość z twojej strony. I jeszcze się dziwisz, że facet się odegrał. Sama bym sie odegrała na tobie na jego miejscu za chciwość

Gość sadm
Dnia ‎05‎.‎02‎.‎2019 o 09:44, Gość Gość napisał:

Zostawił ja to mało? Wyszła za niego napewno nie po to żeby zostawił ja z dzieckiem kredytem na kawalerkę i związał się inna. 

A gdzie tam napisane że ją zostawił? Co za tępota niepotrafiąca czytać ze zrozumieniem.

Gość Gosc

O losie ale durne prowo 

Gość gosc
Dnia 5.02.2019 o 14:07, Gość gosc napisał:

1350 zł alimentów to jest bardzo dużo pieniędzy. To jest blisko wypłata wielu ludzi. Jak można być jeszcze tak pazerną żeby wnieść o podwyższenie. To jest czysta złośliwość z twojej strony. I jeszcze się dziwisz, że facet się odegrał. Sama bym sie odegrała na tobie na jego miejscu za chciwość

To nie jest bardzo dużo pieniędzy. Wypłata 1500zł to jałmużna. 1350zł, to owszem, są wysokie alimenty, ale nie pier/dol, że ogólnie jest to sporo kasy.

Gość gosc

Syn ma 13 lat, więc jego zdanie będzie brane pod uwagę w sądzie. Poza tym to mit, że przy opiece naprzemiennej nie ma alimentów. 

Gość Ala

1350zl to mało? Niektórzy na trójkę tyle nie dostają i jeszcze kawalerkę niedługo będziesz miała jak ja splacisz. 

Powinien ci zabrać dziecko bo on ma lepsze warunki a ty będziesz płacić alimenty plus ratę za mieszkanie. Ciekawe jak wtedy bedziesz gadac