Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania

Martwie się, że dzisiaj nie złoży mi życzen walentynkowych. Ma ktoś podobnie?

Polecane posty

Gość Ania

Bo ostatnio sie popsulo miedzy nami, niby nie zerwalismy, planujemy spotkanie itd., ale jakos rzadziej sie odzywa, a jesli dzisiaj nie zlozy mi zyczen, to bedzie znaczylo, ze ma mnie totalnie gdzies...Sczegolnie, ze zawsze od 3 lat skladał mi życzenia w ten dzien...

Czyli jak teraz nie zlozy, to znaczy,  że to koniec 😞

Gość Ojjojoj

A czym sie różni ten dzień od innych dni? 

Ludzie przestańcie zachowywać się jak dzieci, żałosne. 

Gość Ania

Niby niczym i też nie przypisuje temu świętu wielkiej wagi jako do dnia, jednak utarło się, że to dzień zakochanych, więc facet, któremu zależy raczej złoży zyczenia, szczególnie, że robił tak zawsze przez 3 lata. Więc brak życzeń od niego będzie potwierdzeniem, że coś jest bardzo nie tak, a może to już nawet koniec...

Gość Pizzzda

ble ble ble...

Gość Ania

Ma ktoś podobnie i też czeka na zyczenia tego dnia? Mam jakieś złe przeczucia

Gość ean

Ja mojego wczoraj rzuciłam

Gość Gość

Serio dla Ciebie to takie ważne "święto"???

Gość gość
19 minut temu, Gość Ania napisał:

Bo ostatnio sie popsulo miedzy nami, niby nie zerwalismy, planujemy spotkanie itd., ale jakos rzadziej sie odzywa, a jesli dzisiaj nie zlozy mi zyczen, to bedzie znaczylo, ze ma mnie totalnie gdzies...Sczegolnie, ze zawsze od 3 lat skladał mi życzenia w ten dzien...

Czyli jak teraz nie zlozy, to znaczy,  że to koniec 😞

To może sama zadzwoń, poproś o spotkanie i pogadajcie. Skoro coś się psuje to trzeba to naprawić albo się rozstać (gdy związku naprawić się nie da). 

Gość 💩💩💩

Ależ pi€rdolenie o Szopenie. To się rozstałam czy nie? Zależy ci na nim czy na prezentach walentynkowych? 🤣 może chłop ma cie juz dość i znalazł inną

Gość Arek

A Ty co dla niego przygotowałaś? Złożyłaś mu już życzenia? Walentynki to jakiś dzień świętych p0lek, czy co?

Gość Ania
4 minuty temu, Gość Arek napisał:

A Ty co dla niego przygotowałaś? Złożyłaś mu już życzenia? Walentynki to jakiś dzień świętych p0lek, czy co?

Nie, ale to on ostatnio mnie trochę olewał, więc dlatego  nie będę się pierwsza wyrywać z życzeniami. Co innego gdyby miał do tego wszystkiego inne podejście

Gość Prawdziwa kobieta

Rozwaliło mi dupę :classic_love:. Mój ukochany mówi, że miłość to ... - zatem wychodzi na to że wysrałam dzisiaj dużo miłości 😍

Gość dett
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Serio dla Ciebie to takie ważne "święto"???

no bo one mają coś na tym punkcie jak nie pamiętasz nie złożysz tzn ze masz ją w upie tak do tego podchodzą w kwestii uczuć

Gość Ania
2 minuty temu, Gość dett napisał:

no bo one mają coś na tym punkcie jak nie pamiętasz nie złożysz tzn ze masz ją w upie tak do tego podchodzą w kwestii uczuć

Czytaj wyżej bo nie chce mi się tłumaczyć 2 razy tego samego

Gość Luositoye
44 minuty temu, Gość Ojjojoj napisał:

A czym sie różni ten dzień od innych dni? 

Ludzie przestańcie zachowywać się jak dzieci, żałosne. 

Żal Ci dupę ściska.

Tym się różni, że dzisiaj jest święto, które polega na szczególnym celebrowaniu uczuć, jakimi darzymy naprawdę nam bliskich. Nie tylko partnerów życiowych, ale też ja np.wzajemnie obdarowałam się słodkościami z przyjaciółką,  dostalam życzenia od kolegi, lizaka serduszko od współpracownika...

P.S.

Katolik jest Katolikiem cały rok, a świętuje też w wyznaczone dni.

Gość gosc

A kto czeka na tłusty czwartek? 😉 

Gość gość
24 minuty temu, Gość Ania napisał:

Nie, ale to on ostatnio mnie trochę olewał, więc dlatego  nie będę się pierwsza wyrywać z życzeniami. Co innego gdyby miał do tego wszystkiego inne podejście

Ale po co się tak szarpać? Jak żadnemu z was nie chce się wyjaśnić problemu to się rozstańcie i po kłopocie.

Gość Ania

jednak napisał, napisał mi że chętnie wyrucha mnie dzisiaj w sranie, co to znaczy? To dobrze czy źle? 🤨

Gość Sarra

Ja spedze to swieto sama, jak ,zazwyczaj. W sumie to nie swieto dla mnie, tylko dla zakochanych, to tak jakbym swietowala dzien babci.

Moj tez pewnie nie zlozy, ala zadne z nas nie ma potrzeby akurat dzis udawac motyle w brzuchu. We wtorek bylismy razem w kinie i bylo fajnie. Sami bez dzieci. A mamy trojke wiec jakby nie spuszczamy sie nad data w kalendarzu. Zycze bardziej dojrzalej milosci. 

Gość Klaudyna

To jest ciekawe, że jakoś nikt nie ma problemu z dniem matki, babci, ojca, kobiet, chłopaka, pizzy, imieninami itp. itd... a święto zakochanych i nagle piana z mordy, że kocha się cały rok, że gówniane święto, że po cholerę hahaha 😂 weźcie wyluzujcie, moim zdaniem dobrze że jest dzień w którym można szczególnie sobie przypomnieć na kim nam zależy i ile znaczymy dla innych. Choćby w taki sposób jak autorka postu - przypuszczam że żadna z kobiet nie robiłaby szumu jeśli jej mężczyzna okazuje jej uczucia i zainteresowanie codziennie, ale nie obchodziłby tego dnia w szczególny sposób. Natomiast jeśli każdego dnia nie okazuje zainteresowania i zaangażowania, i nawet w ten dzień nie stać go na drobny romantyczny gest - to jednak coś mówi o kondycji związku.

Gość Ania

Polacy może inaczej traktują np. dzień matki czy dzień kobiet bo wpisały się od dawna w polską tradycję, a walentynki to zachodnie święto.

Ale wg mnie to bez różnicy czy ktoś nie złoży życzeń na dzień matki czy walentynki, czy np. dzień babci. Wszystkie oznaczaja brak pamięci, albo celowe olewanie

Gość gość

.

Gość gość

.

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Ania napisał:

Polacy może inaczej traktują np. dzień matki czy dzień kobiet bo wpisały się od dawna w polską tradycję, a walentynki to zachodnie święto.

Ale wg mnie to bez różnicy czy ktoś nie złoży życzeń na dzień matki czy walentynki, czy np. dzień babci. Wszystkie oznaczaja brak pamięci, albo celowe olewanie

Wychodzi na to że wypadałoby każdemu składać życzenia codziennie bo codziennie jest jakieś święto. Przeżywanie takich pièrdol to jakiś nonsens. 

Gość Lol

A jakie to życzenia sie składa niby z okazji walentynek?

Gość Anka
12 godzin temu, Gość gosc napisał:

A kto czeka na tłusty czwartek? 😉 

Jaa!!!  Ciekawe czy dostanę od niego paczka no zawsze dawał więc sama do sklepu nie będę zapie**rdalac 😜😜 ogarnijcie sie ludzie 

Autorki może czas wyciągnąć reke,  też się wczoraj z mężem pokłóciłam i to ja złożyłam mu życzenia 

Gość Ania

Jednak złożył życzenia tylko trochę później niż na nie czekałam ;)

Gość      ​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​

wysłał mi takie rzyczenia

👉🏿👌🏿

👉🏿👌🏿

👉🏿👌🏿

👉🏿👌🏿

👉🏿👌🏿

👉🏿👌🏿

👉🏿👌🏿

👉🏿👌🏿

👉🏿👌🏿

👉🏿👌🏿