Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Potrzebuje pieniedzy na zycie.

Polecane posty

Gość Gosc

Prosze nie osądzajcie mnie. Jestem w sytuacji bez wyjscia. Na koncie mam 0.99 zl. A potrzebuje kupic dziecku i sobie jedzenie 😞

to moj nr konta

61 2490 0005 0000 4000 8749 3525

Marta Michałowicz

Dziękuję

Gość gość

O, jaki nagły wysyp internetowych wyłudzaczy. Epidemia jakaś, czy co?Już ci lecę wpłacić 2000, pokaż mi tylko miejsce, z którego mam się rozpędzić.

Gość Gosc

Robię przelew na 100 zł, daj znać czy doszło! 

Gość Gosc

Wystarczy ci 100 zł? 

Gość Gosc

To nie jest wysyp naciagaczy tylko prosba o pomoc. I nie na zachcianki tylko na jedzenie

Gość Gosc

To proponuje iść do caritas, coś zawsze można dostać. O jedzeniu oczywiście mówię. Poprosić rodzinę, znajomych. Albo...hm.... iść ... do pracy!!!!!

Gość Giza

Mozna upasc nizej? 

Gość ewaa

Do roboty won.....

Gość 4343

Skąd jesteś 

Gość Iza

Hej zgłoś się do mnie. Pracuje online i jeśli jestes pracowita pomoge Ci polepszyc sytuacje Twoja i Twojego dziecka. Wyszkole Cie bez zadnych inwestycji. Znajdziesz mnie na facebooku Izabela Martynowicz ( blondynka zdjecie w samochodzie na profilowym) Czekam na wiadomość. 

Gość Gosc
11 minut temu, Gość ewaa napisał:

Do roboty won.....

Nie pomyslałas ze nie ma z kim dziecka zostawic zeby zarobic na te jedzenie? Ciesz sie ze nie bylas w takiej sytuacji. Nie chcesz pomoc nie musisz ale daruj sobie te komentarze.

Gość Gosc

Ile w Was zawisci. Nie moge isc do pracy bo dziecko małe a do przedskola pójdzie dopiero od wrzesnia 😞

Gość Kamila

Nie przejmuj się tymi okrutnikami. 🙂 Przelałam 150 zł, mam nadzieję, że pomoże. 🙂

Gość Mala syrenka

Ja tez wiem, ze to nie takie proste, jesli jest sama z dzieckiem, ale sa pomoce dla potrzebujacych. Zywnosc, zasilki celowe, okresowe. Jesli nie wykazuje dochodu to nie powinna miec problemu z otrzymaniem. Podawanie konta i prosba o pieniadze to malo wiarygodnie wyglada. 

Gość Olo123

Matko i corko nie nabierajcie się na takie oszustwa! TRZEBA być pustym żeby takie coś wypisywać:😉durnota ludzka nie zna granic. Dobrze że można karać ludzi w Internecie za naciąganie 

Gość Aaa
1 godzinę temu, Gość Olo123 napisał:

Matko i corko nie nabierajcie się na takie oszustwa! TRZEBA być pustym żeby takie coś wypisywać:😉durnota ludzka nie zna granic. Dobrze że można karać ludzi w Internecie za naciąganie 

Ale kto tu kogo naciaga? Dziewczyna poprosila o pomoc. Lepiej poprosic niz ukrasc. Kazdy moze miec gorszą sytuacje

Gość Mala syrenka
4 minuty temu, Gość Aaa napisał:

Ale kto tu kogo naciaga? Dziewczyna poprosila o pomoc. Lepiej poprosic niz ukrasc. Kazdy moze miec gorszą sytuacje

A jaka masz pewnosc, ze pisze prawde, a nie jest naciagaczka, ktora sie utrzymuje z takich dzialan, jak naciaganie ludzi?

Gość Aaa

Tego czlowiek nigdy nie moze byc pewien. Ale widocznie cos ją sklonilo do takiego desperackiego kroku. Nie kazdy w sieci lubi widniec proszac o pieniadze na zakupy

Gość Vgff

Nigdy nie zrozumiem jak można doprowadzić do takiej sytuacji. Urodziłaś się wczoraj? Ja przewiduje wszystko dwa miesiące do przodu. Samotnie wychowuje syna, pracuję. Dałam go do żłobka bo wiedziałam że wrócę do pracy , jak choruje place za opiekę pewnej osobie. Często wychodzi pieniędzy na styk a gdy jest lepiej od razu odkładam. Jak można dopuścić do sytuacji że dziecko nie będzie miało co jeść. Pieniądze mam odłożone odkąd zaczęłam pracować, zawsze coś jest.

Gość Ggg

Poszło 130 zł! 

Gość Mala syrenka
31 minut temu, Gość Vgff napisał:

Nigdy nie zrozumiem jak można doprowadzić do takiej sytuacji. Urodziłaś się wczoraj? Ja przewiduje wszystko dwa miesiące do przodu. Samotnie wychowuje syna, pracuję. Dałam go do żłobka bo wiedziałam że wrócę do pracy , jak choruje place za opiekę pewnej osobie. Często wychodzi pieniędzy na styk a gdy jest lepiej od razu odkładam. Jak można dopuścić do sytuacji że dziecko nie będzie miało co jeść. Pieniądze mam odłożone odkąd zaczęłam pracować, zawsze coś jest.

Autorka nie pracuje. Na pytanie skad jest nie odpowiedziala. Tam wyzej dziewczyna podala nawet swoje dane, zeby autorka odezwala sie, ciekawe czy to zrobila. Wysylacie pieniadze bez zadnego potwierdzenia czy to autentyczna prosba, ale ewentualna wasza strata.

Gość gosc

autorko, skad jestes? moze załatwie ci jakas ekstra prace

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość 4343 napisał:

Skąd jesteś 

Jestem z Radziejowa. 

Gość Mala syrenka

Dobrze autorko, ze podalas miejscowosc, teraz lepiej to wyglada, bo bardzo prawdopodbne, ze odezwie sie ktos z okolicy i pomoze, naocznie przekonujac sie, na ile pomocy potrzebujesz. Ja niestety jestem z daleka. 

Gość Gosc
12 godzin temu, Gość Mala syrenka napisał:

Autorka nie pracuje. Na pytanie skad jest nie odpowiedziala. Tam wyzej dziewczyna podala nawet swoje dane, zeby autorka odezwala sie, ciekawe czy to zrobila. Wysylacie pieniadze bez zadnego potwierdzenia czy to autentyczna prosba, ale ewentualna wasza strata.

Co z tego ze podala nazwisko jak nie odpisala na fb gdy do niej napisalam 😞 a skad jestem odpowiedzialam. Boze ludzie czlowiek nie prosil o miliony tylko pare zlotych na podstawowe sprawunki 😞 czasem ludzie wiecej na same fajki wydaja niz czlowiek przejada w ciagu dnia

Gość Wiola

Moze Warto zrobic jej jakies zakupy? Dla niej i dziecka...

Gość Gosc

To napisz może czego konkretnie ci trzeba, chleba, wędlin, mleka,czegoś obiadowego? Ktoś prędzej zrobi ci zakupy i podwiezie lub wyśle pod wskazany adres niż przeleje pieniądze. Ja bym mogła znajomego poprosić,jest kierowcą, żeby ci to jutro przywiózł, ale muszę wiedzieć co konkretnie jest potrzebne. Pieniędzy nie dam.

Gość Mmm

Podstawowych produktow.... Mleko, jajka, cos obiadowego (na zupy) warzywa, makarony, ziemniaki, maka, olejryz 😞 proproszk do prania, papier toaletowy takie potrzeby mam ;(

Gość Gość

Tak tak tyle tu chętnych do przelewów ale jak mają przekazać 1% podatku to nie bo się boją, że to z ich zwrotu pójdzie.

Gość Katarzyna

Wspolczuje Ci dziewczyno.... Sama nie mam lekko, ale ode mnie masz 15 zl. Juz na jakies jajka, ziemniaki i mleko starczy. Gdyby sie tak kazdy dorzucil to by fajna paczka powstała z jedzonkiem. Ale ludzie są pazerni... Kazdy Polak grabi niestety tylko do siebie 😞

zdrowka zycze dla Was 🙂