Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania

Czy jak zglosze znecanie sie to pracownicy mopsu beda wiedziec ze to ja?

Polecane posty

Gość Hania

Chodzi mi o to ze to mała miejscowosc,syn moj padl ofiarą takiego dziecka z domu patologicznego(10 dzieci,5 tatusiow,konkubent alkoholik,obibok). Chodzi tam kurator asystent rodziny ale oni udaja slepych. Matka dzieci pracowala w firmie pozyczkowej,kazala dzieciom falszowac podpisy,bo w razie czego nic im nie zrobią.. Sprawa wyszla na jaw...i nic. Musi splacac co nakradla,dostala kuratora,dzieci tez.. Ale z czego ona to spłaca? Z alimentow i zasilkow na dzieci... Powiesc mozna napisac o tej kobiecie,nie chce mi sie. Ten chlopiec ktory atakowal mojego syna okazal sie wcale nie takim łobuzem,po prostu to biedne dziecko bite przez konkubenta matki i ktoremu natychmiast trzeba pomoc,przychodzi do mnie ,je,czesto widze siniaki,wczesniej nie mowil a teraz mowi:dostalem za to ze nie podalem mu piwa. Mowie a co na to matka a on ze dala mi w twarz za to jeszcze. Ale boje sie zemsty matki tego chlopca. Chodzi tam taka menelownia,da im na narkotyki i łapną mi dziecko gdzies😢 rozumiecie? 

Gdy pytam chlopca czy zglaszal to pani ktora przychodzi z opieki a on powiedzial ze tak a ona nic. Tak samo mowil dzielnicowemu,dzielnicowy zglosil w opiece i nic. 

Dzieci sa brudne,zaniedbane,konkubent jest recydywista,gwalcil zone na oczach dzieci... Ciekawe czy tez nie swoje dzieci😢 

Chodzi mi o to czy jak napisze gdzies dalej(nie do gops bo widac ze maja gdzies),np do rzecznika praw dziecka to czy oni pokaza to pismo w gopsie? Tam siedzi moja kuzynka jako praktykantka,moglaby rozpoznac moje pismo(50:50 ale zawsze jest szansa)i powiedziec ze to ja bo to straszny lizus. I opieka powiedzialaby matce i mogloby to sie odbic na moim dziecku.. A czekac juz dluzej nie mozna. To jest straszne co sie dzieje w tym domu

Gość Hania
1 minutę temu, KateZRzeszowa napisał:

Wyślij maila w tej sprawie. Podpisywać sie nie musisz. Albo wydrukuj

Mail to IP.  Wydrukowac akurat kurde nie mam na czym bo mi nie czyta tuszu a nie chce isc do kogos bo sie boje sie ktos sie dowie

Gość zosia

wyślij anonim na policję poprzez portal dla dzieci chyba komisarz Lew... muszą zareagować, a w mopsach nepotyzm, same kumochy i plotkary siedzą, u mnie w miejscowości dokładnie to samo!

Gość Hania
Przed chwilą, Gość zosia napisał:

wyślij anonim na policję poprzez portal dla dzieci chyba komisarz Lew... muszą zareagować, a w mopsach nepotyzm, same kumochy i plotkary siedzą, u mnie w miejscowości dokładnie to samo!

Dokladnie. Pani kierownik stoi pod sklepem i pije. Asystent mowi do ofiar przemocy w rodzinie:to jest mala miejscowosc my wolimy sie nie mieszac...

Gość Hania

Zapomnialam dodac ze pism to bylo mnóstwo,rozprawy w sadzie tez ale nikt nie wziął sie za to konkretnie. Bo dzieci tez psycholog nie przepytal a jak pytal to w obecnosci matki!

Gość zosia

Do Rzecznika Praw Dziecka napisz maila o tym, że były pisma etc. , rzecznik weźmie dokumentacje sprawy np. z sądu, Twoje pismo również, może być mail jest równoważny, a IP nikt nie będzie śledził, bo nie wiedza, czy masz zmienne czy stałe.

8 minut temu, Gość Hania napisał:

Mail to IP.  Wydrukowac akurat kurde nie mam na czym bo mi nie czyta tuszu a nie chce isc do kogos bo sie boje sie ktos sie dowie

Trochę przesadzasz. Jeśli dzieje się coś złego powinnas to zgłosić i nie przejmować się czy ktoś sie dowie czy nie. A ip nikt nie będzie sprawdzac

Gość Hania
2 minuty temu, KateZRzeszowa napisał:

Trochę przesadzasz. Jeśli dzieje się coś złego powinnas to zgłosić i nie przejmować się czy ktoś sie dowie czy nie. A ip nikt nie będzie sprawdzac

Mysle o swoim dziecku przede wszystkim! To jest taka patologia jakiej w zyciu nie widzialas

6 minut temu, Gość Hania napisał:

Mysle o swoim dziecku przede wszystkim! To jest taka patologia jakiej w zyciu nie widzialas

Uwierz, nie jedna patologie widzialam. Ale tez nie jest tak, że ktos bedzie dochodził po ip kto wysłał maila, bo to nie ty jestes zgłaszają czy poszukiwana. Mozesz napisac maila i wysłać go przez proxy bramkę lub z kafejki z innego ip. A pismo mozesz wydrukować, przecież w punkcie ksero nikt nie czyta listów. Na poczcie tez mozna to zrobić. Sposobów jest wiele tylko chcieć. Rozumiem, że boisz się o swoje dziecko, tez bym sie bała.