Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata

Mąż wziął brudny materac od kogoś do domu

Polecane posty

Gość Beata

Witam mąż kupił sobie używany camping. W tym campingu był materac który był brudny. Osikany troche. Te łóżka w wynajmowanym mieszkaniu mężowi nie pasują ponieważ dla nie go za twarde i wziął ten materac do domu i rozłożył w salonie na podłodze i muszę w nim spać. Teraz znowu mnie wzięło na zapalenie zatok  on twierdzi że to nie od tego. Mówiłam aby wyrzucił to nie brał tego bo nie wiadomo kto na tym leżał spał. Ale on nie bo taki materac jest drogi i potrzebny mu. Teraz gdy jego nie ma od pon do piątku wnoszę ten materac i śpię na sofie twardej. Niestety. Teraz piore ten pokrowiec bo dzisiaj córka spała że mną i niechcący osikala i dałam pokrowiec do pralki. Nie wiem co tu robić jak mu wytlumaczyc. Pralkę też nasza dał do szafy. Nie sprzeda bo to nasze kosztowała i będzie potrzebna. Mamy tez swoją lodówkę to mamy podłączone dwie. Bo jedna nasza a druga wlascicielki mieszkania. Dla nie go wszystko jest potrzebne. Na dodatek wlascieilka nie chce starych mebli stąd wziąść bo my mamy swoje i tak wszystko mam zagracone. Myślę nad zmianą mieszkania i bez meble w pokoju bo mamy swoje