Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie

Ile musi zarabiać facet, abyś porzuciła dla niego swojego obecnego partnera

Polecane posty

Gość pytanie

Czekam na odp

Gość gość

a to dla kasy sa z facetami swoimi?

Gość hym

masz az takie złe doświadczenie ze swojego zycia ze zadajesz to pytanie

Gość Cristi

Mój obecny zarabia 5,5 i nie ma nawet swojego mieszkania tylko wynajmuje co pochłania prawię połowę tej marnej pensji. Myślę że pensja 8-10 tys i mieszkanie własnościowe pozwala na godne życie w dużym mieście więc jeśli poznam takiego to się nawet nie będę zastanawiać. Dobrze by było gdyby jeszcze nie straszył wyglądem.

Gość Gość

Nie ma takiej kwoty, zostawiłam faceta, który zarabiał koło 10 tys, dla męża, który zarabiał 2. Teraz mąż zarabia 12😉  ale zanim do tego doszło, trochę czasu klepaliśmy słodką biedę, która tylko umocniła nasz związek.

Gość Masz  coś

Do zaoferowania  oprócz  kasy 

Gość Dani

Ja zostawiłam zamożnego chłopaka, który zarabiał krocie, miał piękny dom i pomysł na życie, wybrałam biednego i bardzo żałuję . Bo dzisiaj tylko ja nie mam nic, moje znajome mają mieszkania , domy, dzieci , kupę pieniędzy , drogie ciuchy ,luksusowe podróże i jeszcze 500 plus a ja nie mam nic , nawet własnego mieszkania żyjemy na kupę z rodzicami i wegetujemy. Oboje zarabiamy za mało aby kupić mieszkanie czy dostać nawet na nie kredyt, nie mamy dzieci bo nas na to nie było stać i nie mieliśmy warunków, mamy tylko jeden maleńki pokój.  I bardzo żałuje ,że kiedyś dokonałam złego wyboru, dlatego z perspektywy czasu uważam ,że facet powinien mieć pieniądze i być w miarę poukładany i ustawiony bo z biedakiem nigdy się z biedy nie wyjdzie. Ja nie byłam zbyt zaradna życiowo, dlatego zostawiłam moja miłość życia , ze strachu aby nigdy nie wypomniał mi ,że byłam od niego biedniejsza i że poleciałam na jego pieniądze. 

Gość gosc

ja bym nie zostawila mezczyzny ktorego bym kochala dla innego zarabiajacego wiecej i majacego paskudny ryj i charakter

poki co nie mam nikogo