Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iity

Gdzie mogę pracować po liceum?

Polecane posty

Gość Iity

Moje atuty to : atrakcyjność i bystrość. Gdzie mogłabym pracować? Gdzie wy pracujecie?  

Gość 111

w burdelu

Gość litv
1 godzinę temu, Gość 111 napisał:

w burdelu

Ale śmieszne, hoho. Proszę o poważne odpowiedzi☹️

Gość gość
3 godziny temu, Gość Iity napisał:

Moje atuty to : atrakcyjność i bystrość. Gdzie mogłabym pracować? Gdzie wy pracujecie?  

Możesz zostać striptizerką ale bez seksu z klientami czyli nie burdel. Poważna odpowiedź.

Gość litv
8 godzin temu, Gość gość napisał:

Możesz zostać striptizerką ale bez seksu z klientami czyli nie burdel. Poważna odpowiedź.

Tak pracujesz?

Osobiscie nie zauważyłam, żeby ludzie bez studiów mieli możliwość zarabiania tylko w taki sposób i tak kończyli.  

Gość litv
8 godzin temu, asiutka99 napisał:

No jako hostessa, kelnerka, sprzedawca

Dziękuję.  Do tej pory pracowałam jako kelnerka i nie sprawdzam się w tym zawodzie,  nienawidzę tej pracy i wlasnie od tego chce uciec. Jako hostessa zdarza mi się dorabiać okresowo, niestety nie jest to praca stała i możliwości zatrudnienia się w takim zawodzie na umowę nieokreśloną nie ma. Poza tym młodsza się nie staję, przeważnie są ograniczenia wiekowe i wymagania co do statusu ucznia. Do handlu również się nie nadaje 😞

Gość gosc

Tak młode dziewczyny bez wykształcenia czy konkretnego zawodu najczęściej zatrudniane są w handlu - np. w galeriach handlowych w sieciówkach same takie młode do 25 lat najczęściej pracują. 

No ale jesli piszesz że nie chcesz być ani hostessą ani sprzedawcą to pozostają Ci prace fizyczne - sprzątanie, praca magazyniera czy (jak masz prawo jazdy) bycie kurierem. Nic innego. 

Radzę w międzyczasie iść do szkoły policealnej jeśli nie chcesz na studia i zrobić jakis konkretny zawód np. fryzjer, astystentka stomatologiczna itp. 

Gość na pewnoniejanusz

mogę cię zatrudnić jako gosposia.3tys.na rękę.Niedziela wolna.

Gość litv
12 godzin temu, Gość gosc napisał:

Tak młode dziewczyny bez wykształcenia czy konkretnego zawodu najczęściej zatrudniane są w handlu - np. w galeriach handlowych w sieciówkach same takie młode do 25 lat najczęściej pracują. 

No ale jesli piszesz że nie chcesz być ani hostessą ani sprzedawcą to pozostają Ci prace fizyczne - sprzątanie, praca magazyniera czy (jak masz prawo jazdy) bycie kurierem. Nic innego. 

Radzę w międzyczasie iść do szkoły policealnej jeśli nie chcesz na studia i zrobić jakis konkretny zawód np. fryzjer, astystentka stomatologiczna itp. 

Mam ukończoną szkołe policealną,  właśnie kierunek asystentki stomatologicznej - poszłam do tej szkoły, bo podobno jest to kierunek najpewniejszy, jeśli chodzi o pracę - tak przynajmniej przeczytałam i z takimi opiniami się spotkałam. Ale nie dość,  że niczego się tam nie nauczyłam, to nikt jeszcze nie odpowiedzial na moje zgłoszenie.  

Gość ;pppppppp
23 godziny temu, Gość na pewnoniejanusz napisał:

mogę cię zatrudnić jako gosposia.3tys.na rękę.Niedziela wolna.

Desperat 

Gość qqqqqqqqqqqqqqq

do niczego sie nie nadajesz w takim razie 

Gość rycerz

Następna szkoła ciebie czeka: na przedszkolankę. Ta praca najlepiej pasuję dla kobiety.

Gość litv
4 godziny temu, Gość rycerz napisał:

Następna szkoła ciebie czeka: na przedszkolankę. Ta praca najlepiej pasuję dla kobiety.

Nie przepadam za dziećmi,  a i wynagrodzenie marne. Już wolałabym zostać przy kelnerowaniu. Ale bardzo dziękuję za propozycje, naprawdę doceniam

Gość litv
13 godzin temu, Gość qqqqqqqqqqqqqqq napisał:

do niczego sie nie nadajesz w takim razie 

☹️

jak na razie odrzuciłam tylko handel i burdel 😣

Gość Goosc

Uppppp