Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Nie dostalam zadnych kwiatow wczoraj

Polecane posty

Gość Gosc

Hehe tak beznadziejnie nie bylo jeszcze nigdy 😄

Gość Robi

Nie wierzę w to. Wczoraj każda kobieta dostała co najmniej jednego kwiatka. 

Gość gość

Też nie dostałam i to przelało czarę goryczy...

Gość gość zuzia

Ale czemu? Co wy samotne jestescie?

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Też nie dostałam i to przelało czarę goryczy...

Ja to nawet sms nie dostałam z życzeniami 😞 Znajomość roczna, całkiem miła. Ale chyba czas na koniec. Nigdy od nikogo nie wymagałam prezentów ale choć życzenia to żaden wysiłek dla faceta. Ja zawsze składam - na święta, urodziny, dzień mężczyzny itp. No ale widać nie ma co się czarować. Widac mu nie zależy.

Przykro mi, zwłaszcza jak patrzyłam ile panów kupuje kwiaty wczoraj... Nawet kilku "dziadków" w podeszłym wieku. Eh..

Gość gość zuzia

Ale nawet jeśli jesteś samotna to musisz się jakoś utrzymać, no i wtedy chodzisz do pracy a tam jest jakiś szef albo kolega z pracy i dostajesz kwiatka, co nie?

Gość gość zuzia

A jeśli masz kogoś to dostajesz od niego, co nie?

Gość Ewka z wrocka

Hahaha 

a moj maz zapytal sie czy wole  Kase czy kwiatka i wybrałam kasę bo oszczedzany na dom i niepotrzebny mi żaden bukiet który zaraz zwiędnie. A kwiaty dostałam na walentynki kilka tygodniu temu.

Dziewczyny nie jest tak złe , da się przeżyć bez kwiatka :) 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Ja to nawet sms nie dostałam z życzeniami 😞 Znajomość roczna, całkiem miła. Ale chyba czas na koniec. Nigdy od nikogo nie wymagałam prezentów ale choć życzenia to żaden wysiłek dla faceta. Ja zawsze składam - na święta, urodziny, dzień mężczyzny itp. No ale widać nie ma co się czarować. Widac mu nie zależy.

Przykro mi, zwłaszcza jak patrzyłam ile panów kupuje kwiaty wczoraj... Nawet kilku "dziadków" w podeszłym wieku. Eh..

Ciesz się że pokazał jaki jest i niech spieprza. Niby nic a powie ci wiele o facecie. 

Gość wiosennazielen

Ja dostałam. Znienawidzonego tulipana. Serio, wolałabym czekoladę albo same życzenia, ale czego się spodziewać po człowieku który mnie "zna" zaledwie 15lat.

Gość Gosc
13 minut temu, Gość Robi napisał:

Nie wierzę w to. Wczoraj każda kobieta dostała co najmniej jednego kwiatka. 

Szok. Ale jednak nie. Musze byc naprawde znienawidzona 🙂

chlopom sie juz nic nie chce nawet odfajkowac kwiatka hehe

Gość Gosc
6 minut temu, Gość gość zuzia napisał:

Ale czemu? Co wy samotne jestescie?

Wlasnie nie 🙂

I to jest najciekawsze.

zyczenia cos tam byly i jakies lakocie ale kwiatka nie. I od tych co tak niby lubia zadnych zyczen :):) hehe

to wlasnie widac jak bardzo lubia 

Gość Gosc
6 minut temu, Gość gosc napisał:

Dokladnie 🙂 mojemu wielbicielowi szkoda bylo na smsa. Spoko ja tez zapomne o jego urodzinach. Nie wysle na bank 🙂

Gość gość zuzia
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Oj, może nie dlatego że cie nie kocha albo nie szanuje..

Tylko może po prostu z niego taka du.pa marynia, ostatnia łajza i safanduła, chamidło, sknera, ignorant i takie tam...

A tak naprawde liczy się to że On cie kocha. Nie skreślaj go tak od razu, daj mu szanse :classic_biggrin:

😂😂😂

Gość Mega

Kwiatki ,kwiateczki...

A tu kochaniutka chodzi o to aby jeden z drugim pamiętali...

Myśleli o nas ale zawsze można ich wyszkolić troszkę..

Gość gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

U mnie to wieloletni związek,rodzina, wiec nie tak chop siup odejść, ale zaczynam o tym myśleć, mimo że to dobry chłop, ale jest jaki jest. Kiedyś mi to nie przeszkadzało, a teraz nie wiem sama czemu mnie strasznie wkurzył wczorajszy dzień. Może mi przejdzie,bo w sumie zawsze przechodzi. A ty się zastanów jak jest u was na co dzień, bo takich świąt jest kilka dni w roku, a życie życiem i lepszy dobry facet co dba o rodzinę, jest mądry, zaradny mimo, że nie zadaje sobie trudu w takie dni, niż amant co sypie kwiatami na każdym kroku, ale ciężko z nim żyć. Miłego dnia:)

Gość Gosc

Nie sory ale naprawde nie wierze w jakies uczucia jak komus zal na smsa

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

U mnie to wieloletni związek,rodzina, wiec nie tak chop siup odejść, ale zaczynam o tym myśleć, mimo że to dobry chłop, ale jest jaki jest. Kiedyś mi to nie przeszkadzało, a teraz nie wiem sama czemu mnie strasznie wkurzył wczorajszy dzień. Może mi przejdzie,bo w sumie zawsze przechodzi. A ty się zastanów jak jest u was na co dzień, bo takich świąt jest kilka dni w roku, a życie życiem i lepszy dobry facet co dba o rodzinę, jest mądry, zaradny mimo, że nie zadaje sobie trudu w takie dni, niż amant co sypie kwiatami na każdym kroku, ale ciężko z nim żyć. Miłego dnia:)

Spoko ale ja tez mu nie zloze zyczen na urodziny i w ogole zadnych nigdy. Udam ze zapomnialam. Naprawde nie

Gość Gosc
12 minut temu, Gość gość zuzia napisał:

Ale nawet jeśli jesteś samotna to musisz się jakoś utrzymać, no i wtedy chodzisz do pracy a tam jest jakiś szef albo kolega z pracy i dostajesz kwiatka, co nie?

Ktos tam cos tam powiedzial najlepszego i jakies slodycze. 

Ale co roku mialam kilka bukietow a teraz ani 1 kwiatka hehe. Lol

Spoko rozumiem jak bardzo mnie "lubia". 🙂

ok tez tak bede traktowac ludzi jak oni mnie. Proste

Gość gość zuzia

Tak zwane "dobre chłopy" zaraz po ugruntowaniu związku przesiadują w kapciach przed telewizorem albo majstrują całymi dniami w garażu przy samochodzie. Też nie wiem czy to  o  to chodzi. Komuś.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Ktos tam cos tam powiedzial najlepszego i jakies slodycze. 

Ale co roku mialam kilka bukietow a teraz ani 1 kwiatka hehe. Lol

Spoko rozumiem jak bardzo mnie "lubia". 🙂

ok tez tak bede traktowac ludzi jak oni mnie. Proste

O co tobie chodzi? Jeśli masz faceta i on cie olal to słabe bardzo ale jeśli jesteś sama to czego ty wymagasz żeby ci obcy kwiaty pod nogi sypali? 

Gość gość zuzia

Ale za to kwiatka czasem dają :classic_biggrin:

Gość gosc

Dostałam czekoladki i bukiet czegoś zielonego. Same maluteńkie zielone pączki. Jak zapytałam a co to jest? otrzymałam odpowiedź, że się rozwiną i będą dłużej stać 🤣 Coś malutkiego białego się wykluwa z jednego pączusia. Podejrzewam, że to będą malutkie, białe goździki, oczywiście jeżeli się zdążą rozwinąć zanim nie zgniją 😂

Gość gość zuzia

W cywilizowanym umyśle kwiatki nie wychodzą z mody, zawsze są trendy 😎

Gość gość zuzia
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

O co tobie chodzi? Jeśli masz faceta i on cie olal to słabe bardzo ale jeśli jesteś sama to czego ty wymagasz żeby ci obcy kwiaty pod nogi sypali? 

Znaczy się słaby facet, co nie?

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość zuzia napisał:

Tak zwane "dobre chłopy" zaraz po ugruntowaniu związku przesiadują w kapciach przed telewizorem albo majstrują całymi dniami w garażu przy samochodzie. Też nie wiem czy to  o  to chodzi. Komuś.

Pisząc dobry chłop mam na myśli to,ze można niego liczyć w wielu sytuacjach, jest pomocny w domu, interesuje się dziećmi itd.

Gość Mega

Nic nie zrobisz udając że zapomniałaś.Przy najbliższej okazji musisz to powiedzieć. Możesz zacząć np. zobacz jaki piękny bukiet dostała koleżanka...

Może on poprostu nie wie że zależy ci na takich szczegółach 

Gość gość zuzia
7 minut temu, Gość Mega napisał:

Nic nie zrobisz udając że zapomniałaś.Przy najbliższej okazji musisz to powiedzieć. Możesz zacząć np. zobacz jaki piękny bukiet dostała koleżanka...

Może on poprostu nie wie że zależy ci na takich szczegółach 

Jak facet usłyszy o bukiecie kwiatów to sie zestresuje za bardzo 😂

Powiedz, że koleżanka dostała prześliczną róże. Po prostu.

Gość milisia

Ja tez wczoraj nie  dostalam zadnego kwiadka, ale za to dwa paczki i twardego ku()( tasa  do raczki

Gość elemele

Przecież tulipany to urocze kwiaty. Tak kojarzą się z męskością bo raz się zwijają a raz pęcznieją. To taka głowka peenisa😋 dostałam wczoraj bukiet czerwonych.