Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byczboczonym xd

Uważajcie na małolaty i internet ten świat jest chory

Polecane posty

Gość byczboczonym xd

tutaj artykuł jak ktoś złapał pedofila https://vod.pl/programy-onetu/7-metrow-pod-ziemia-zlapalem-pedofila/ewyj6mg. I taka pierwsza myśl czy to fina faceta 26 plus czy rodziców czy dziecka. Ogólnie z faceta zrobili pedofila nawet jesli nim nie był choć poniekąd móg być jak chciał sie spotkać z 14 latką...... ze miała na profilu napisane 16 lat. Poniekąd rozumie rodzica a poniekąd  rozumie tez faceta każdy chce zdobyć dziewice a to ze kobiety się puszczały z przystojnymi za jego młodych lat nie oznacza ze macaj 25 plus nie może znaleźć swojej dziewicy ;./? Noi go okłamali Co prawda zdjęcia pokazywał No niestety tak juz jest ze kobiety to podnieca;/ Ogólnie mnie to wkurza zato ze takiego faceta traktuja jak pedofila a może nim nie być i nawet nigdy seksu mógł nie uprawiać i temu ... a z drugiej strony rozumie rodzica bo to gorszy jego córke ale w sieci wszędzie dzieci mogą sie zalogować na różne portale .. i podawać się za dorosłych .. i tak jest co chwile wyskoczą jakieś strony pamiętam ze od gimnazjum już był temat sexu blisko 10 lat temu ...a ...ane sa te czasy powoli będzie strach się spotkać z kobietą , bo jak nie przeleciana przez 10  to chciwa , jak nie chciwa to zadufana w sobie o ego i tak wychodzi że lepiej zyć bez kobiet tylko jak życ z tym przeklętym popędem seksualnym tak sie kazdy z każdym rznie kobiety udaja nie wine i mysla ze mogą robić co chcą . Najlepiej być samemu smutne jak ... życie ale przynajmniej wiesz ze cie nie zdradzi nie oszuka nie uda nie winiatka.. To jest kwestia czasu nim to wszystko pierdyknie a główna przyczyna będzie nie uczciwość ludzka wyrachowanie kobiet chciwość brak uczuć kwestia kiedy to się stanie  samemu to xle sie zyje na tym świecie takie do dupy to wszystko kobiety używanej nie chce bo jak byłem samotny to ta pewnie skakała poinym ...ie i miała mnie gdzieś ! i teraz wielce ustatkować się będzie chciała..nie znosze takich kobiet. I zuj tu człowieku jak chcesz tu popęd i hec sexu tam  dzieci udajace dorosłych tam dorośli udający zaskoczonych oile sie nie myle było chasło moja byłą zona.. i pewnie miał gdzieś co robi jego córka aż nagle sie zaciekawił .. Tak w sumie się zastanawiam jakie  jest wasze zdanie ?? 

Gość byczbocoznymxd

eh trudno:(