Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Charon

Czy ona wie co do niej czuję....

Polecane posty

Gość Charon

...jeśli nawet....czy powinienem coś czuć....?.. ciągle o tym myślę..walczę z tym,ale przegrywam....setki pytań krążą mi po głowie....a najważniejsze z nich,to czy powinienem... być....choć tak naprawdę mnie nie ma...

Wydaję mi się że nigdy nie będę...cóż jej po mnie...cóż mogę jej dać,gdy ona już ma wszystko.

Gość proszę :(

możesz dac jej wiecej niż myślisz

Gość Charon

nie wydaje mi się.....to skomplikowane,.. choć gdy przychodzi...wszystko jest proste...to tak jakbyśmy byli jedną osobą...

tylko że zawsze muszę odejść..i to boli.

Gość Charon

...kiedyś mi powie że nie mam już wracać...to też jest nieuniknione..😑

Gość Kobieta

Nad uczuciami nie mamy kontroli... może dobrze może niedobrze....

Fajnie by było gdybyś zastanowił się co chcesz. Fajnie, że stawiasz ją na pierwszym miejscu, ale sam też jesteś ważny....

Chcesz być blisko niej? Co Cię powstrzymuje? Boisz się? Czego?

Gość Charon

wiem tylko że gdy przychodzi chciałbym aby nigdy nie odeszła..i gdy ja przychodzę nie chcę jej już nigdy zostawić....w tym małym momencie świat jest tylko tu gdzie jesteśmy... demony przychodzą tylko w nocy..każą mi myśleć i mówią że jestem zły bo czuję coś czego nie powinienem ...ale ona nie wie o demonach i nie wie kim dla mnie się stała.

To w końcu ona przychodzi,czy Ty , bo cos sie kupy tu nie trzyma 

a kim dla Ciebie sie stała?

mój Anioł , jest dla mnie innym światem, w który odpływam......

Gość Hihihihahhee
9 minut temu, Gość proszę 😞 napisał:

To w końcu ona przychodzi,czy Ty , bo cos sie kupy tu nie trzyma 

😁😁😁😂🤣😆

Gość Gość

Nie cierpię takich facetów. Drugim Werterem już nie będziesz więc nie bądź żałosny. Między ludźmi albo coś jest albo nie ma. Po co te żałosne teksty. Żyjecie iluzją kafeterianie. 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Charon napisał:

wiem tylko że gdy przychodzi chciałbym aby nigdy nie odeszła..i gdy ja przychodzę nie chcę jej już nigdy zostawić....w tym małym momencie świat jest tylko tu gdzie jesteśmy... demony przychodzą tylko w nocy..każą mi myśleć i mówią że jestem zły bo czuję coś czego nie powinienem ...ale ona nie wie o demonach i nie wie kim dla mnie się stała.

Módl się, to TYLKO demony, BÓG jest potężny i jest ponad nimi, one chcą ciebie zniszczyć, dążą do twego samounicestwienia, proś o pomoc Boga, by pomógł rozpocząć tobie nowe życie z Nim. Z Nim wszystko jest możliwe, już nie będziesz Charonem a Sokratesem. I nie pozwól sobie na "zmiękczenie" ducha, bądź waleczny,  Bóg kocha walecznych ludzi, którzy po każdym upadku podnoszą się i stają do walki z demonami, takim On pomaga. Nie użalanie się nad sobą,  bo to odbiera ducha walki i jest przyczyną poddania się.

Gość 👁👁👁👁👁

Coś mi się zdaje, że rozumiem autora. Sama się z tym borykam. Walka uczucia z rozsądkiem. Życie marzeniami, wyobrażeniami. Radości z każdego " spotkania", czy rozmowy tel. Cierpienia z powodu braku spotkań, rozmów.

Gość 👁👁👁👁👁

Coś mi się zdaje, że rozumiem autora. Sama się z tym borykam. Walka uczucia z rozsądkiem. Życie marzeniami, wyobrażeniami. Radości z każdego " spotkania", czy rozmowy tel. Cierpienia z powodu braku spotkań, rozmów.

Gość rozumiejąca

Rozumiem Cię Charonie. Mam identyczną sytuację. Chciałabym, żebyś to byl TY, A. ...

Gość to proste
8 godzin temu, Gość Charon napisał:

...jeśli nawet....czy powinienem coś czuć....?.. ciągle o tym myślę..walczę z tym,ale przegrywam....setki pytań krążą mi po głowie....a najważniejsze z nich,to czy powinienem... być....choć tak naprawdę mnie nie ma...

Wydaję mi się że nigdy nie będę...cóż jej po mnie...cóż mogę jej dać,gdy ona już ma wszystko.

Siebie i swoje kochające serce

Gość rozumiejąca
10 minut temu, Gość to proste napisał:

Siebie i swoje kochające serce

tak właśnie!

Gość Gosc

Jaki rozlazły facet. O czym ty wujciu piszesz? Uhhh co za brednie.

Gość Styks

Może ona wie