Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DanieL_39

Nawiaze znajomosc z kobieta :-)

Polecane posty

Gość DanieL_39

Chcialbym nawiazac  znajomosc z kobieta, wiek nie gra roli, ktora lubi dlugie pieszczoty reka i/lub ustami oraz wspolna masturbacje. Ewentualnie lubi to robic przy kims, kto sie przyglada lub odwrotnie. Uwielbiam takze prowkowacyjne rozmowy,, podczas ktorej omawianie pewnych tematow prowokuje i pobudza obydwie strony, ktore staja sie coraz bardziej smielsze i zaczynaja draznic miejsca intymne konyunuujac rozmowe jak gdyby nic sie nie dzialo...

Nie bede sie rozpisywac w szczegoly, co jeszcze mi przychodzi do glowy, ale znajomosc, mam nadzieje, nie byla by jednorazowa i moze sie rozwijac wpierw od wirtualnej, jakies bodzce wzrokowe w postaci zdjec i filmikow, ale fajnie jak przeksztalci sie pozniej w taka na zywo... zalezy jak udaloby sie daleko nam zabrnac 🙂

Moje jedyne wymaganie, ktore nie podlega dyskusji... wygolona jak najbardziej sie da, ale cos skromnego w postaci paska moze takze byc 🙂

Zapraszam do kontaktu kobiete naprawde w kazdym wieku na Gadu Gadu pod numerem 23396 lub e-mailowo na dan_gee@outlook.com - od razu uprzedzam, ze nie lubie zbyt dlugo wymieniac sie mailami i wole przejsc w jakies inne miejsce w celu rozwijania kontaktu, wiec jezeli chcesz tylko i wylacznie pisac mailowo, to mnie to zniecheca po ktoryms tam re i odp 🙂

Jestem singlem jak to wazna informacja 🙂

Gość DanieL_39

No reaction at all 🙂