Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onna.3.

Mężczyzno nie ze mną te numery

Polecane posty

Gość gość

Dałaś się nabrać, a on cię olał ciepłym moczem. Ciekawe czy przez to "brudne" zdjęcie czy dlatego, że jesteś łatwą ....

Gość Gość
Przed chwilą, panama25 napisał:

Nie dam się nabrać na Twoje słodkie słówka.....😜

Zależy mi na tym jak na zeszłorocznym sniegu. Gdzie ty widzisz te słodkie słówka???? Ty chyba faktycznie masz coś z łbem, psyciatra się kłania. Tak teraz to ja MĘŻCZYZNA, piszę to z pełną swiadomością - lecz się.

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zależy mi na tym jak na zeszłorocznym sniegu. Gdzie ty widzisz te słodkie słówka???? Ty chyba faktycznie masz coś z łbem, psyciatra się kłania. Tak teraz to ja MĘŻCZYZNA, piszę to z pełną swiadomością - lecz się.

Widzę jak traktujesz kobiety. Słyszałam o Tobie same niepochlebne opinie. Na pewno jesteś starym zgorzkniałym oblechem, który kobietę widział jedynie na zdjęciu, jeszcze pewnie w dodatku prawiczkiem😜

Gość bnjk

Widzę jak traktujesz kobiety. Słyszałam o Tobie same niepochlebne opinie. Na pewno jesteś starym zgorzkniałym oblechem, który kobietę widział jedynie na zdjęciu, jeszcze pewnie w dodatku prawiczkiem😜

Póki co udowodnione jest tylko, ze to ty panama jestes oblechem z nadwagą, co bylo widac na twoim zdjeciu z nogami, brudem i patologią w pokoju oraz jestes puszczalska. Wiec nie wyzywaj ludzi.

Gość Gość

Jak nie z tej, to atakujesz z drugiej strony. Ja za to o tobie słyszałem i słyszę  same BARDZO pochlebne opinie HAHAHAHAHAHA.  Czy to wszystko co o tobie piszą prawda? To że k..wą jesteś też? Powiem tak ,żal mi cię. Jutro piątek jeszcze się załapiesz do psychiatry. Amen.

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jak nie z tej, to atakujesz z drugiej strony. Ja za to o tobie słyszałem i słyszę  same BARDZO pochlebne opinie HAHAHAHAHAHA.  Czy to wszystko co o tobie piszą prawda? To że k..wą jesteś też? Powiem tak ,żal mi cię. Jutro piątek jeszcze się załapiesz do psychiatry. Amen.

No i proszę wylazł z Ciebie hipokryta. Jesteś zboczonym onanistą, który tylko czeka aż upoluje sobie jakąś cielęcinkę - bo tak nazywasz młode kobiety. Żal mi Ciebie. Tylko tyle chciałam Ci powiedzieć.

Gość gość

No i proszę wylazł z Ciebie hipokryta. Jesteś zboczonym onanistą, który tylko czeka aż upoluje sobie jakąś cielęcinkę - bo tak nazywasz młode kobiety. Żal mi Ciebie. Tylko tyle chciałam Ci powiedzieć.

Jednakowe rozumki macie z Zaczarowaną, wy nie jesteście bliźniaczkami ? XD

Gość gość
33 minuty temu, Gość gość napisał:

Jednakowe rozumki macie z Zaczarowaną, wy nie jesteście bliźniaczkami ? XD

już drugi raz wdepnąłeś w gó)wno :DDD

Przed chwilą, Gość gość napisał:

już drugi raz wdepnąłeś w gó)wno :DDD

I mam nadzieję, że ostatni. Oby dziewczyny nie nabierały się na takich.......

Gość Gość

Sama z Młodą latacie za każdym facetem na forume

Gość gość
3 minuty temu, panama25 napisał:

I mam nadzieję, że ostatni. Oby dziewczyny nie nabierały się na takich.......

Panamo ale to ty nachalnie domagałas sie od tego faceta numeru gg i nachalnie proponowalas mu seks na priv.

Gość chętny na

seks na priv