Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adamm33

Kobiety lecą tylko na mój wygląd a ja bym chciał zaznać szczerej miłości

Polecane posty

Gość Adamm33

Jestem przystojnym 33 latkiem, mam olbrzymie powodzenie u kobiet i to mi doskwiera. Gdy kobieta się we mnie zako...e nie wiem czy to we mnie czy w moim wyglądzie, gdybym stracił nagle twarz w wypadku pewnie by mnie zostawiła. A ja bym chciał szczerej i prawdziwej miłości. Do tego dochodzą te dla których jestem facetem tylko łózka, ja się w nich zako...e a one mnie wykorzystują, przecież mam swoje uczucia, pragnę bliskości i ciepła a dla nich jestem tylko facetem na jedną noc. 

Gość gosc
16 minut temu, Gość Adamm33 napisał:

Jestem przystojnym 33 latkiem, mam olbrzymie powodzenie u kobiet i to mi doskwiera. Gdy kobieta się we mnie zako...e nie wiem czy to we mnie czy w moim wyglądzie, gdybym stracił nagle twarz w wypadku pewnie by mnie zostawiła. A ja bym chciał szczerej i prawdziwej miłości. Do tego dochodzą te dla których jestem facetem tylko łózka, ja się w nich zako...e a one mnie wykorzystują, przecież mam swoje uczucia, pragnę bliskości i ciepła a dla nich jestem tylko facetem na jedną noc. 

to przestan sie zachowywać najperw jak te dzifffki a potem narzekaj...ok

Gość Monika

Dokladnie.

Wybierasz kobiety, ktore leca na wyglad, a potem narzekasz.

Watpie,ze jestes tak piekny by podobac sie kazdej - musisz przyciagac pewien typ kobiet, ktorym akurat taka uroda pasuje.

Poszukaj w innych srodowiskach - wsrod ludzi, gdzie wyglad jest sprawa drugorzedna.

Albo utyj i przestan sie stroic ;)

Gość Adamm33
5 minut temu, Gość Monika napisał:

Dokladnie.

Wybierasz kobiety, ktore leca na wyglad, a potem narzekasz.

Watpie,ze jestes tak piekny by podobac sie kazdej - musisz przyciagac pewien typ kobiet, ktorym akurat taka uroda pasuje.

Poszukaj w innych srodowiskach - wsrod ludzi, gdzie wyglad jest sprawa drugorzedna.

Albo utyj i przestan sie stroic 😉

Pewnie nie u wszystkich bo gusta są różne ale u większości, wystarczy ze na jakimś portalu zamieszczę samo zdjęcie bez opisu i mam od razu zwaloną skrzynkę. A stroić się nie przestane bo lubię dobrze wyglądać, robię to dla siebie.

Gość Monika
2 minuty temu, Gość Adamm33 napisał:

Pewnie nie u wszystkich bo gusta są różne ale u większości, wystarczy ze na jakimś portalu zamieszczę samo zdjęcie bez opisu i mam od razu zwaloną skrzynkę. A stroić się nie przestane bo lubię dobrze wyglądać, robię to dla siebie.

Oj widac, ze Ty to kochasz!

Wiec nie narzekaj.

Kazdy medal ma dwie strony - cos za cos.

Dla mnie temat wyczerpany.

Pozdrawiam.

Gość Biedak

A na jakiej podstawie mają się w Tobie zakochać? Chodzi Ci ,żeby kochaly Cię za umysł? Za dobro  lub jakieś cechy charakteru? Przecież człowiek stanowi całość! To smutne,że nie pozwalasz się bliżej poznać ,ponieważ ktoś docenil Twój wygląd i wstepnie chce się do Cb zbliżyć 

Gość Nsns

Masz na imię Adam. Nienawidzę tego imienia. Miałam bylego z*ba o takim imieniu, namotal mi w głowie, urobil psychopata z malym f*tem. 

To imię, przez imię Cię nikt nie chce.

Gość Mam

Pokaż się czy taki piękny faktycznie jesteś, chętnie zobaczę i ocenie. Pierwszy raz słyszę by mężczyzna narzekał, że jest tak piękny że żadna go nie chce na stałe. Zmyslasz. Podaj maila napiszę, wymienimy się zdjęciami nawet, ocenimy ta swoją urodę wzajemnie i podyskutujemy o problemach z uroda hm?

Gość Gość

Biedny. Do łóżka chodzi a później płacze. Ciekawe. 

Gość Mmm

Dziwne jest, jak twierdzi ze kobiety ida z nim do lozka i tylko tyle. Gdzie wiemy jak to jest w 90%- kobieta chcialaby zostac juz na zawsze.

Kolega się chyba obraził, bo nie Weź je się w dyskusję- chyba znaleźliśmy powód dlaczego nie może zaznać miłości. 

Gość Gość

Ja chcę to zobaczyć. 

Gość praw1k39

taa na wygląd, czyli że ładny to gej

Gość proste

zazdroszczę Ci zmartwień. To wolałbyś być brzydki i bez szans na laski ?

A co mają powiedzieć ładne dziewczyny, które przyciągają cyckami, dupą i ładną buzią ? 

Ciesz się, że nie jestes szpetny a nie wymyślasz sobie sztuczne problemy.

Pierwsze co przyciąga ludzi do siebie to wygląd (Ty masz to ułatwione o ile to nie prowo). Następny etap to poznawanie osobowości i jeżeli masz ciekawą to na pewno kobiety to docenią. 

Gość praw1k39
8 minut temu, Gość proste napisał:

A co mają powiedzieć ładne dziewczyny, które przyciągają cyckami, dupą i ładną buzią ? 

ze maja motylki na codzien i slodkie sny, TAA JUZ TO WIDZE jak to mowia

Gość mrowaaaaa
2 godziny temu, Gość Adamm33 napisał:

Do tego dochodzą te dla których jestem facetem tylko łózka, ja się w nich zako...e a one mnie wykorzystują, przecież mam swoje uczucia, pragnę bliskości i ciepła a dla nich jestem tylko facetem na jedną noc

ciężko mi w to uwierzyć. To bardziej w drugą stronę działa (ze faceci wykorzystują ladne dziewczyny). kobiety nie mają takiego popędu seksualnego, żeby iść z typem do lozka dla samego seksu. Przewaznie ida do lozka bo facet jej sie spodobał, bo sie zakochala, bo widzi w nim materiał na ojca dziecka itd. 

ten temat to marne prowo 

Gość praw1k39

facetki nie mysla o milosci, mysla ale odwrotnie

Gość marawstala

To szybko sie zako...esz... : )

Gość gosc

Pierwsze slysze zeby facet narzekal ze ma za duze powodzenie.Kobiety zaciagaja go do lozka i odchodza.Moze tak jak kobiety robia,przetrzymaj je troche,to zobaczysz czy zalezy im tylko na seksie.