Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Gdzie znaleźć porzadnego niebrzydkiego mezczyzne nadajacego sie do zwiazku i przystojnego jednocześnie

Polecane posty

Gość Gosc

Gdzie oni sa?

Gość Kobiety:)
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Gdzie oni sa?

Ja chyba takowego znalazłam 🙂 na wszelki wypadek nie powiem gdzie;)

Gość przystojny 33

a ty co sobą reprezentujesz że masz takie wymagania?

rozumiem że masz poniżej 25 lat, szczupłą wysportowaną figurę, ładna buzię i kobiece usposobienie? zgadza się?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość przystojny 33 napisał:

a ty co sobą reprezentujesz że masz takie wymagania?

rozumiem że masz poniżej 25 lat, szczupłą wysportowaną figurę, ładna buzię i kobiece usposobienie? zgadza się?

A gdzie jest podane że wszyscy faceci z opisu autorki gustuja akurat w takich kobietach jak opisujesz ty? Kolejny zyeb z pielucha zamiast mózgu.

Gość ...

Jest wielu porządnych i niebrzydkich (niekoniecznie przystojnych). Ale wy takich odrzucacie.

Gość ,,,
Przed chwilą, Gość ... napisał:

Jest wielu porządnych i niebrzydkich (niekoniecznie przystojnych). Ale wy takich odrzucacie.

Bzdura że odrzucamy.... Odrzucamy takich którzy genetycznie nie pasuja na ojców dla naszych dzieci. Co z tego jak porządny jeśli ma proporcje twarzy zaburzone?

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość ... napisał:

Musi byc przystojny albo przynajmniej wyższy ode mnie innego nie chce 

Gość ...
16 minut temu, Gość ,,, napisał:

Bzdura że odrzucamy.... Odrzucamy takich którzy genetycznie nie pasuja na ojców dla naszych dzieci. Co z tego jak porządny jeśli ma proporcje twarzy zaburzone?

Nie mam zaburzonych proporcji twarzy, wyglądam normalnie, nie jestem szczególnie brzydki, ale też nie przystojny, a mimo to żadna mnie nie chce.

Jeżeli widzicie przystojniaka, to jego charakter nie ma dla was znaczenia. Jeżeli ktoś jest przeciętny z wyglądu, to nie ma szans sobie nikogo znaleźć.

Gość Porażka
2 minuty temu, Gość ... napisał:

Nie mam zaburzonych proporcji twarzy, wyglądam normalnie, nie jestem szczególnie brzydki, ale też nie przystojny, a mimo to żadna mnie nie chce.

Jeżeli widzicie przystojniaka, to jego charakter nie ma dla was znaczenia. Jeżeli ktoś jest przeciętny z wyglądu, to nie ma szans sobie nikogo znaleźć.

Tacy jak ty dziecinko zawsze będą odrzucani bo jedyne co robisz to płaczesz w każdym temacie tego typu jaki to jesteś biedny i odrzucany. Jak ci jaja urosną to się wypowiesz.

Gość Ona.
28 minut temu, Gość ... napisał:

nie poznalam ani jednego w swoim zyciu - porzadnego mezczyzny

niebrzydkich i brzydkich poznalam, ale porzadnego nie, wiec nie da sie odrzucic kogos kogo sie nigdy na oczy nie spotkalo

Gość Przejrzyjcie na oczy

Jest ich pełno tylko nie zwracacie na nich uwagi bo cały dzień gapicie się w telefon i przeglądacie fb i instagram.

Gość kandydat

190 cm, wysportowany, bieganie, plywanie, silka, zawod prawnik, 29 lat - jestem !

Gość ...
2 godziny temu, Gość Porażka napisał:

Tacy jak ty dziecinko zawsze będą odrzucani bo jedyne co robisz to płaczesz w każdym temacie tego typu jaki to jesteś biedny i odrzucany. Jak ci jaja urosną to się wypowiesz.

xD

Nie płaczę ani się nie użalam. Wytykam waszą hipokryzję. Niby chcecie porządnych facetów, ale jak przychodzi co do czego, to jednak nie. Jaja mam, potrafię zagadać do dziewczyny i okazywać zainteresowanie przez długi czas. Tylko co z tego, skoro one to olewają.

2 godziny temu, Gość Ona. napisał:

nie poznalam ani jednego w swoim zyciu - porzadnego mezczyzny

niebrzydkich i brzydkich poznalam, ale porzadnego nie, wiec nie da sie odrzucic kogos kogo sie nigdy na oczy nie spotkalo

xD

Na pewno poznałaś wielu, chyba że obracasz się wśród patologii. Albo sama nie jesteś porządna i dlatego nie trafiłaś, ewentualnie spotkałaś, ale cię nie chciał.

Gość Rakowska

A ja szukam tylko nadajacego się do związku i ,żeby mnie chciał.  Może być brzydki i mieć milion wad. Nie umiem znaleźć. 

Gość doler
Przed chwilą, Gość Rakowska napisał:

A ja szukam tylko nadajacego się do związku i ,żeby mnie chciał.  Może być brzydki i mieć milion wad. Nie umiem znaleźć. 

Zapewne jesteś wyjątkową paszteciarą lub masz zawyżone wymagania - innej opcji nie ma

3 minuty temu, Gość Rakowska napisał:

To gdzie szukasz ? Skoro takie kiepskie wyniki ☺

Gość Rakowska

Pewnie to pierwsze. Jeszcze jest tez opcja,że mam okropny charakter. Jestem znerwicowana i skryta. Co z,należy się pogodzić, że nie mam nic do zaoferowania oprócz miłości...

Gość Rakowska
6 minut temu, lonelyman napisał:

To gdzie szukasz ? Skoro takie kiepskie wyniki ☺

Szukałam w kilku miastach, mieszkałam w różnych miejscach po kilka lat...Nie długo będę tzw.przegrywem- wersja damska 

Gość Olo
7 minut temu, Gość Rakowska napisał:

Pewnie to pierwsze. Jeszcze jest tez opcja,że mam okropny charakter. Jestem znerwicowana i skryta. Co z,należy się pogodzić, że nie mam nic do zaoferowania oprócz miłości...

Okropny charakter wystarczy aby nawet desperata zniechęcić.

5 minut temu, Gość Rakowska napisał:

nie mam nic do zaoferowania oprócz miłości..

To bardzo dużo 😉 a pieniądze to nie wszystko. Ogólnie gdy znajdziesz już porządnego Romea to raz dwa Cie roznerwicuje ☺.

Gość Rakowska

Nie mam okładki, więc nikt mnie nie chce czytać.  To są te super czasy...XI wiek- czasy pozerstwa płycizny i sprzedajstwa swojej osoby .

Gość olo
7 minut temu, Gość Rakowska napisał:

Nie mam okładki, więc nikt mnie nie chce czytać.  To są te super czasy...XI wiek- czasy pozerstwa płycizny i sprzedajstwa swojej osoby .

Okładka nie przykryje z...ego charakteru.

Gość Trzydziecha
17 minut temu, Gość Rakowska napisał:

Ja cię lubię ale jestem kobietą. Przynajmniej jesteś jakaś!

Gość Rakowska

W sumie prawda,jestem na całej linii beznadziejna. Nic z tym nie zrobie.  Kazdy wysilek przynosi odwrotne skutki. Żegnam.  

Gość Trzydziecha
3 godziny temu, Gość kandydat napisał:

190 cm, wysportowany, bieganie, plywanie, silka, zawod prawnik, 29 lat - jestem !

Powodzenia. Tylko nie bądź bucem🐭

Gość gość
3 godziny temu, Gość kandydat napisał:

Dla polskich księżniczek i tak jesteś za cienki.

Gość ?????

Wygląd wiadomo ma być ok, ale później...., ja mam doświadczenie że nawet księciu z bajki robi się leniem, nie dbającym o siebie. My Polki to staramy się być zadbane, wykształcone, ciepłe, ładny rodzinny dom, zdrowe posiłki dla dzieci i dla nas mamy jakieś pasje itd ale faceci tragedia telefon kanapa i tv... Albo Pogoń za kasą i wiecznie zmęczony... Powiedzcie że są jednak inni faceci!

Gość ...
1 minutę temu, Gość ????? napisał:

Wygląd wiadomo ma być ok, ale później...., ja mam doświadczenie że nawet księciu z bajki robi się leniem, nie dbającym o siebie. My Polki to staramy się być zadbane, wykształcone, ciepłe, ładny rodzinny dom, zdrowe posiłki dla dzieci i dla nas mamy jakieś pasje itd ale faceci tragedia telefon kanapa i tv... Albo Pogoń za kasą i wiecznie zmęczony... Powiedzcie że są jednak inni faceci!

Są.

Gość Goscgoska

Dla kazdej przystojny znaczy cos innego. Wiec nie oceniaj ze wszystkie szukaja przystojniaka i nie patrza na charakter. Ja szukam normalnego i porzadnego ale to nie znaczy ze moze wygladac jak hobbit. Kazdy ma jakis gust i facet musi sie podobac kobiecie, samym charakterem nie wiele zwalczy jezeli nie bedzie pociagal jej seksualnie.

Gość Tajemniczy

Psychiatryku.