Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uHu

Mam 38 lat. Czy nie bede glupio wygladac w czarnym skorzanym plecaczku?

Polecane posty

Gość uHu

Ubieram sie prosto, klasycznie ale w takim sportowym duchu. Czesto nosze czarna ramoneske. Mam male dzieci, czesto chodze z wozkiem i wtedy mi nie wygodnie z torebka. Widzialam takie zgrabne plecaczki z miekkiej skorki. Pokazalam dzis na necie mezowi a on: ale to chyba dla nastolatek ?! Gdzie ty w tym pojdziesz? Zamurowalo mnie. Czy juz nie wypada mi tego zalozyc?

Gość TTTTTTTTTTTTTTTTTT

co Ty wyluzuj.

ja skoncze 39 w lipcu.

mam 11letnie dziecko.

nosze zarowno czarne botki, jak I  trampki w stokrotki. skorzane kurtki mam dwie - czarna oraz kremowa.

zwykle nosze plecak taki sportowy, maly bo nie lubie torebek (no chyba ze do teatru, czy na impreze). ten plecak jest blekitny w rozowe kokardki :P

Gość TTTTTTTTTTTTTTTTTT

aaa, moj maz ma tez 39 w tym orku, maz ma wlosy dlugie do polowy plecow :P

Gość Gość

Wg mnie nie będziesz 😊

Gość Gosc

Ja bym kupila taki plecak. Mam 35 lat. 

Gość Gosc

Nosisz plecak blekitny w rozowe kokardki? Moja 3 letnia corka rowniez! Czas wydoroslec 🙄

Gość Kaia

Nie wypada 

Gość Monika
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nosisz plecak blekitny w rozowe kokardki? Moja 3 letnia corka rowniez! Czas wydoroslec 🙄

..a najlepiej polozyc sie do trumny ;)

Nos to co lubisz :)

Gość Hey

Nos co lubisz o ile nikogo nie gorszysz czy nie wystraszysz wyglądem to nie ma czy wypada czy nie. Może mniejsze torebki tzw.  listonoszki? Można przewiesic jest ok, nie spada z ramienia a jest wiele kobiecych modeli klasycznych, bądź sportowych na luzie,  na takie na dłuższym pasku przeszłam jak wychodzę z dzieckiem. Ale plecak jak się Tobie podoba też przecież może być 😊

Gość Gość

Duży ten plecak musi być 😁😂 A tak serio to czemu nie 😊

Gość hwrt

Czemu nie też śmigam do pracy w plecaku małym.

Gość iza

Ja mam 35 lat i nosze czarny skorzany plecak MK, a na lato kupilam jeszcze rozowy i uwazam ze on pasuje w kazdym wieku. Jak go kupowalam to taki sam kupowala sobie babka po 60tce.

Gość Bimba
1 godzinę temu, Gość TTTTTTTTTTTTTTTTTT napisał:

aaa, moj maz ma tez 39 w tym orku, maz ma wlosy dlugie do polowy plecow :P

Mój ma 46lat i nosi długie prawie do pasa!!!

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Bimba napisał:

1 minutę temu, Gość Bimba napisał:

Mi to osobiscie nie przeszkadza ale wlosy juz w tym wieku takie geste nie sa zazwyczaj. Poza tym faceci to lenie i juz widze regularne mycie takich wlosow.

Gość TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
38 minut temu, Gość Gosc napisał:

Mi to osobiscie nie przeszkadza ale wlosy juz w tym wieku takie geste nie sa zazwyczaj. Poza tym faceci to lenie i juz widze regularne mycie takich wlosow.

Mój myje co 2 dni

Gość TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

hahahahaha made my day

Gość gość
2 godziny temu, Gość Bimba napisał:

43 i włosy lekko za ramiona. Kiedyś nosił prawie do pasa. Odniosę się do mycia włosów. Codziennie.

Gość gość

Do autorki. Ja bym na twoim miejscu kupiła najbardziej infantylny plecaczek jaki bym znalazła.

Gość Bimba
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Muszę cię rozczarować - włosy gęste, piękne i myte codziennie, czasem co dwa dni.

Typ harleyowca więc pasują.

Gość Gościówa na plus

Ostatnio w Mohito były takie plecaki. Nie jest to przecież firma odzieżowa dla nastolatek ale dla pań koło i zdecydowanie powyżej 30-ki. Głupio to byś wyglądała z dwoma kucykami w różowej bluzce z napisem Barbie, plecakiem w postaci pluszowego króliczka, do tego leginsy i białe kozaczki. Skórzany, czarny plecak do ramoneski, płaszcza, marynarki, płóciennej lub dżinsowej kurtki, lub szerokiego swetra pasuje idealnie. Sama biegam po mieście, na zakupy ze sportowym. Niedaleko mi do 30-ki. 

Gość gośśśść
2 minuty temu, Gość Gościówa na plus napisał:

Niedaleko mi do 30-ki. 

to dziecko jeszcze jesteś  ;)  ;)  (to komplement) !

ja - mam 36 lat - mam w pracy koleżanki w różnym wieku i najlepiej dogaduję się z taką jedną 24-latką. chodzimy razem do kina, bo moj mąż fanem wielkiego ekranu nie jest.  moje koleżanki w wieku 35-40 to w większości takie co tlyko o domu, remontach, dzieciach i mężach by gadały... też mam męża i dziecko, no ale ja też mam swoje życie.

Gość Gość
6 godzin temu, Gość gośśśść napisał:

to dziecko jeszcze jesteś  😉😉 (to komplement) !

ja - mam 36 lat - mam w pracy koleżanki w różnym wieku i najlepiej dogaduję się z taką jedną 24-latką. chodzimy razem do kina, bo moj mąż fanem wielkiego ekranu nie jest.  moje koleżanki w wieku 35-40 to w większości takie co tlyko o domu, remontach, dzieciach i mężach by gadały... też mam męża i dziecko, no ale ja też mam swoje życie.

Te koleżanki też mają swoje życie i rozmawiają o nim. Może ich mężowie nie chcą do kina chodzić tak jak twój, to nie chodzą. Tylko, że tobie przyszło na myśl znaleźć 10 lat młodszą koleżankę do wyjść, a im nie. 

Gość gość

jak będziesz nago z plecaczkiem to trochę dziwnie będzie wyglądało ale jak będziesz ubrana to kogo to obejdzie

Gość gość

Najlepiej to wyglądacie w czarnych legginsach skórzanych ale plecak   może być przecież   . Też taki mam i ten sam wiek .

Gość Gość

Mam 31 lat i posiadam taki plecak. Nie sportowy, tylko właśnie taki bardziej elegancki. Nie noszę go do pracy (chyba, że jadę rowerem), ale każde wyjście z dziećmi czy na zakupy to tylko z plecakiem. Niesamowita wygoda.

Gość Gosc

Ja mam 35 lat, kupilam plecak reserved uwaga!- kolor pudrowy róż.  Oczywiście BEZ kwiatków, diamencikow itp. Tak duża wygoda.  Kupuj, nie słuchaj męża!