Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGA

Objawy niedoczynnosci tarczycy i wyniki krwi dobre

Polecane posty

Gość AGA

Kobiety prosze was o pomoc bo juz nie wiem co mam robic.

Czuje sie juz wykonczona tym wszystkim. Od ok 10 msc czuje sie potwornie zmeczona, mam obrzeki, problemy z koncentracja lsmia mi sie paznokcie, wlosy tez, mam dookola moich oczu taki kolor ciemno rozowy, spuchniete powieki, totalny balagan z misiaczkami, czasami 2 razy w msc czasami wogole a biore tabsy, mam problemy z pamiecia, bole miesni no totalnie jestem bez zycia. Zero energii. 

Robilam w paz badania mialam 5, 55 tsh i lekarka kazala mi powtorzyc za 6 miesiecy badania. I teraz wyszlo wszystko dobrze. A te objawy sie nasilily. Te objawy strasznie mnie frustruja i przeszkadzaja w codziennym zyciu juz nie wiem co mam robic. 

Czy ktos tak mial? Prosze was co zrobilyscie z tym moze to nie tarczyca tylko cos innego

Gość AGA

Dodam tylko ze nawet zaczelam cwiczyc jakis czas temu aby sobie pomoc z tymi obrzekami i nawet zmienilam diete. Ale w tym momemcie jestem tak zmeczona ze po 5 minutach odpuszczsm bo wszystkie miesnie mnie bola 

Gość Nie specjalista

Badala Pani moze poziom witaminy D w organizmie? Jesli nie to proponuje sprawdzic cena ok 60 zlotych, ale mysle ze warto.

11 godzin temu, Gość AGA napisał:

Dodam tylko ze nawet zaczelam cwiczyc jakis czas temu aby sobie pomoc z tymi obrzekami i nawet zmienilam diete. Ale w tym momemcie jestem tak zmeczona ze po 5 minutach odpuszczsm bo wszystkie miesnie mnie bola