Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim cudem większość ludzi czuje się na siłach na taką katorgę

Polecane posty

Gość gość

jaką jest posiadanie dzieci?

Gość Jak już

Masz  tego  słodziak to siła  też  się  znajdzie 

Gość Mama2

Cześć. Jestem mamą dwójki dzieci. Są dobre strony macierzyństwa...tak samo są również zle. Są lepsze i gorsze dni. Często ludzie decydując się na dziecko myślą że wszystko wygląda tak jak w filmach, reklamach i na FB na zdjęciach koleżanek wstawiających jakie są szczesliwe.....W reklamach mleka pokazują uśmiechnięta, karmiąca mamę a w rzeczywistości mama kiedy karmi , przynajmniej na początku czuje się jak wrak człowieka i piszczy z bólu, bo dziecko ciągnie i gryzie jej sutki.... Jest mnóstwo sytuacji kiedy człowiek ma chęć krzyczeć RATUNKU!!!....Często jest tak że marzy się nam choc jedna doba "wolnego"....  Mój syn przez 2 lata budził się w nocy po 6-7razy , były ogromne problemy z karmieniem musiałam go usypiać żeby wypił mleko bo w innym wypadku nie zjadł by nic....Za dużo opisywania całej problematyki😀 Syn ma 7lat , córcia 3 i po malu jest coraz lepiej. Jest mnóstwo dni kiedy jestem szczęśliwa, samym widokiem moich dzieci... Ich dyskusje....pytania ...Czasami śmieszne a czasami wkurzające. Napewno nie jestem typową Matka Polką...daleko mi do tego....ale jestem świetna mamą. Moje dzieci mają we mnie animatorkę, kucharkę, lekarza, pedagoga ale przede wszystkim przyjaciółkę.Nie lubię obłudy, kiedy mamy mówią jakie to ma macierzyństwo jest bezproblemowe i cudowne....Wcale tak nie jest!!!!... i przez takie gadanie potem młode mamy szukają problemu w sobie kiedy okazuje się że rzeczywistość jest często zupełnie inna

Gość Betty Blue

No to miałaś pecha z tym karmieniem. Zdarzają się przypadki gdy kobiety przeżywają orgazm sutkowy podczas karmienia piersią.

Gość Gość

Takie coś to już pod pedofilię podchodzi....😨

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Takie coś to już pod pedofilię podchodzi....😨

Srilię, nie pedofilie. Jeżeli nawet by tak było to jest to normalne. Orgazm to reakcja fizjologiczna, której nie da się kontrolować.

Jakby heterykowi jakiś stary dziad marszczył freda to też by w końcu doszedł - to znaczy że jest gejem gerontofilem ?