Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedojrzaly

Mam 26 lat a zatrzymalem sie na poziomie nastolatka

Polecane posty

Gość niedojrzaly

Z wygladu i zachowania

Gość ona

Nie Ty jeden. 90% mężczyzn zatrzymało się na poziomie dziecka w zachowaniu więc nie czuj się gorszy z tego powodu 😝

Gość XXX

Do @Gość ona Ojoj! Jak fajnie leczyć swoje kompleksy atakując mężczyzn. Wymówka kobiet na wszystko - ,,to wina mężczyzn". My takie wspaniałe, piękne, cudowne, mądre, wykształcone itd. a ci mężczyźni tacy infantylni, głupi, leniwi, wulgarni, aroganccy itd.

Gość Panna niedojrzała

Ja też zatrzymałam się na poziomie nastu lat. Może nie z wyglądu, ale z zachowania. A też mam 26 lat. Ludzie oczekują ode mnie poważnych decyzji, kredytów, domów, męża, dzieci, żłobków, przedszkoli i innych takich, a ja niedawno wydałam ostatnie pieniądze z wypłaty na kaktusa. Także nie przejmuj się, takich ludzi jest więcej. Pozdrawiam.

Gość Gość

Oczekiwaniami ludzi dojrzałości się nie mierzy.

Gość Gość
Przed chwilą, brokeninside87 napisał:

czyli co konkretnie. 

Ty też 🤣

Gość Panowanie

Chłopcy  dużo  później  emocjonalnie  dojrzewają  każda  mama  Muska  synka  a to trzebtrzeba  trochę  na glepsza wodę  w końcu  dac 

Gość Gość

czyli co konkretnie

Zabawna bywasz jako dziecko po 30 🤣

Gość Gość
38 minut temu, Gość Gość napisał:

Oczekiwaniami ludzi dojrzałości się nie mierzy.

Ale u nas, w Polsce, tak się właśnie robi. Bo skoro ja jestem kobietą, to muszę mieć męża i dzieci, bo tak było od pokoleń, wszyscy tak robią, to jest odpowiedzialne. Skoro jestem w pewnym wieku, to nie mogę robić tego czy tamtego, a muszę to czy tamto. Bo skoro większość ludzi w moim wieku ma rodziny, dzieci, mieszka na swoim, to ja też muszę. Bo inaczej jestem niedojrzała, nieodpowiedzialna, zdziecinniała. A kwestia tego, że ktoś sobie kupił kaktusa, a teraz głoduje, to tylko i wylacznie JEGO sprawa, już nikomu w głowie nie świtnie. Za to na hura poleca teksty: jak Ty chcesz z takim NIEDOJRZAŁYM podejściem rodzinę zakładać. Bo założenie rodziny, to jedyny wyznacznik dojrzałości w tym kraju, zwłaszcza w małych, wiejskich środowiskach.

Gość Gość

Ale ty z tego co piszesz nie chcesz jej zakładać więc o kant dupy rozbić takie gadki 🤣

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zabawna bywasz jako dziecko po 30 🤣

serio bycie zabawną osobą to jest "zatrzymanie się"? jak smutne musi być Twoje życie

Gość Gość

serio bycie zabawną osobą to jest "zatrzymanie się"? jak smutne musi być Twoje życie

Wręcz przeciwnie. Bywa wesoło. Trzeba odróżnić poczucie humoru od bycia infantylnym. Ty jesteś infantylna. Wraz z leżaczek. I to już na pewno nie jest śmieszne. Sam fakt że nie wiesz co konkretnie mam na myśli już o tym świadczy. Kawkę i naleśnika? ☕🍥

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Wręcz przeciwnie. Bywa wesoło. Trzeba odróżnić poczucie humoru od bycia infantylnym. Ty jesteś infantylna. Wraz z leżaczek. I to już na pewno nie jest śmieszne. Sam fakt że nie wiesz co konkretnie mam na myśli już o tym świadczy. Kawkę i naleśnika? ☕🍥

😞 wyczuwam nieprzyjemny ton w Twojej wypowiedzi i że myślisz, że jesteś lepszy od tygryska  ( i od Leżaczka!) ale pocieszam się kawcią naleśniorkiem, dziękuję

Gość Gość

😞 wyczuwam nieprzyjemny ton w Twojej wypowiedzi i że myślisz, że jesteś lepszy od tygryska  ( i od Leżaczka!) ale pocieszam się kawcią naleśniorkiem, dziękuję

Wyzywasz bo wiesz że to prawda. Ale to nieprawda. To znaczy mój ton. Jedź i nie pièrdol duży bobasie. 

Gość Gość
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ale ty z tego co piszesz nie chcesz jej zakładać więc o kant dupy rozbić takie gadki 🤣

O kant można Twoją gębę rozbić.